Bő 2 óra sífutás

Tegnap óta még több hó esett, így alap volt, hogy ma is sífutni megyek öcsém lécével.
Gondoltam ezúttal nem hajtom meg magam annyira, ellenben hosszabban fogok sportolni a tegnapinál, aminek eredményeképp bő 2 órát sífutottam. Ha nem pihenőhét van, akkor valószínű ráhúztam volna még valamennyit, de így épp elég volt.
Kezdetben azt terveztem, hogy megint a tegnapi körön fogok kőrözni, de ez 2 okból is megdőlt. Egyrészt rettentően lejárták az emberek az utakat, minek eredményeképp már elsőre 4:43-as köridőt futottam minden különösebb erőlködés nélkül. Másrészt a hó a nem letaposott részeken olyan nagy volt, hogy nagyon-nagyon küzdelmes lett volna nyomot fektetni. Ehelyett inkább élveztem, hogy ha kicsit göröngyösen is, de letaposott pályán sífuthatok. Egész normálisan lehetett haladni és szinte már jobban zavart a túl puha sífutóléc, mint a pálya.
Igencsak kacskaringós útvonalat jártam be, volt ahol 3-4x is elmentem. Ráadásul találkoztam még két sífutóval, szóval jelentem csak hó kellene ide és tolonganának a hazai sífutók.
Hosszú edzésnek teljesen jól megfelelt ez a mai. Remek edzés lett belőle.

Max. pulzus: 165
Átlag pulzus: 150
Átlagtempó: 7:12

Összesen 17km, 124:53

“Bő 2 óra sífutás” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Klasszikusban. Nyomok olyan keskenyek és göröngyösek voltak, hogy lehetetlen lett volna korcsolyázni. Ráadásul pikkelyes léccel toltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.