Minusz 10-ben nem megyek futni

Pihenőhét van és amúgy is kegyetlen hideg van odakint, így a mai nap pihenek. 🙂
Holnap ellenben kellene valamit futni akármilyen hideg is van. Főleg mert úgy tűnik egy darabig el fog tartani ez a nagy hideg.

“Minusz 10-ben nem megyek futni” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. szóval kit is neveztél te puhánynak a blogomon? 🙂 jelentem, én ma dupla buzerátorban haraptam meg a hegyet! 🙂

  2. Nevetni fogsz, de megint Gösswein Csabival találtad magad szembe. Vele egyeztetve jutottam ugyanis arra, hogy a pihenőheteken 1, de inkább 2 teljes napot ki kell hagyni.
    Így csupán annyi történt, hogy a választásom a mai napra esett.

    Jelzem az ominózus HOB-on gond nélkül vettem a vizesárok akadályt. Kicsit beálltak tőle a lábaim, ezért emlékeim szerint befutás után elmentem levezetni 1 km-t. 🙂

  3. Csak a Haresz mentségére mondanám, hogy Tatabányán (ha éppen itt tartózkodott akkor) a bejegyzés időpontjában éppen -14 fok volt és enyhe szél, ami metsző módon vágott volna át még a Zsebe Isti által említett dupla gatyán is, bevallom én sem futottam tegnap nevezzetek puhánynak vállalom!

  4. na igen! 🙂 habár engem a -14°C sem hat meg. Decemberben volt olyan hétvége ami hidegebb volt és akkor is voltam kinn futni egy 17km-es karikát. Mondjuk tény, hogy a végére már nem éreztem magam emberi lénynek, inkább valami hitvány gombóccá fagyott és aszott csőlakónak…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.