Friss hóban, a városban

2010 január 28, 20:56Címkék: , | 2 hozzászólás


Természetesen 2 nap egymás után nem maradhat ki és ez akkor is így lett volna, ha ma is -14 fok van. 🙂
Egyedül futni viszont nem szeretek, főleg nem sötétben, de nem maradt más. Sebaj, legalább friss hó esett, ami feldobja az erdei futások hangulatát, már ha az embert nem állítják meg rögtön a vadászok. Kivételesen jófej volt a fickó (persze nem tudom ki volt és találkoztam-e már vele, de nem ehhez szoktam), de én 3km után már fordulhattam is vissza és így végül városi futás lett a mai edzésből.
Mivel a Garmin órán lemerült (töltés közben!?) így azt se tudom pontosan mennyit futottam. Illetve térképen lemértem és 11km lett, amiből úgy saccolom az időm 55 perc lehetett. Merthogy a kevés terep és lassú kezdés után szándékosan felpörgettem a tempót és néhol már kifejezetten jól haladtam.

Összesen 11km, 55:00

Hozzászólások

Varsányi Feri
2010. január 29. péntek - 10:57

A garmin órával kapcsolatosan jegyezném meg, hogy nem tudom milyen módon töltötted, de nekem már többször is csinált olyat az órám, hogy a hálózati töltőn azt jelezte, hogy a töltés kész, majd kb 1 óra múlva használni akartam s bekapcsolni sem tudtam, annyi delej sem volt benne. Japánban már majdnem vettem egy új órát ezen hiba miatt de szerencsére rádugtam a számítógépre s ott újraindult s feltőltődött gond nélkül.


harzol
2010. január 29. péntek - 10:59

Igen. Azóta nekem is sikerült feltölteni.
Hasonló gond lehetett, mint neked. Azt írta tölt, közben pedig csak lemerült.

Tulajdonképpen katasztrófa ez a Forerunner 405, mint óra, de nem tudnék meglenni nélküle. Kell a track, a távolságmérés…


Hozzászólás írása