Aszfaltra kényszerülve egy húszas

Tibivel futottunk ma együtt egy rugógyár kört. Természetesen magamtól nem rohangálnék betonon amikor még világos van, de a bokám miatt most ez tűnik jó megoldásnak.
Elég nehézkesen indult az edzés, nem voltam valami friss és Tibi minduntalan gyorsabban akart menni, mint én. Szép lassan azért gyorsulgattunk és nem esett kevésbé jól a futás, mint addig, sőt egy-két fölfelében kifejezetten élveztem a futást.
Persze ehhez kellett, hogy a tempó itt belassuljon és nekem meglepő módon könnyebben ment ezeken a részeken a futás. Mire rugógyárhoz értünk kialakult egy olyan beszélgetés, amitől az edzés második fele úgy repült el, hogy észre sem vettem. Tibivel jól elvitázgattunk és ez most tényleg egy élvezetes beszélgetés volt. Ő humán, én reál beállítottsággal igen másképp látunk dolgokat, de valahogy ez most jól sült el.
A tempó az egész jó volt mindeközben, hisz Tibiék elé 81:55 alatt értünk vissza, ami a 18,62 km-en 4:23-as átlagtempót jelent. Mindehhez a 150-es átlagpulzus és a 163-as maximum tartozik.
Előtte és utána még nekem volt egy kis kocogás, így a 20km szűken, de meglett.

Max. pulzus: 163
Átlag pulzus: 149
Átlagtempó: 4:27

Összesen 20km, 170 szint, 87:03

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.