Több, mint lendületes futás

Ha kedd, akkor Tata, legalábbis, amíg a sötétedés miatt belefér az időbe.
Ma is átmentem az edzőtáborba, majd Ashanafival és Feyissával futottam 2 Öreg-tó kört. Sajnos a részidőt nem a kör kezdetén nyomtam, de a forgatókönyv úgy zajlott, hogy az első körben 4:20-ról gyorsultunk úgy 3:50-ig és így 28 perc körül, vagy épp azon belül futottunk, majd tovább gyorsultunk, míg meg nem szakadtam. A második kör első felét sikerült is megtennem 3:38-as átlagtempóval (171-es átlag és 176-os, max. mikor kiszálltam), majd 4:04-es átlaggal “kocogtam le” a maradékot. Minden bizonnyal olyan 26:50 körül lehetett így a köröm és mivel a srácok még tovább gyorsultak valahova 3 perces ezrek környékére ők 24 perccel végeztek a könnyű futásuk második körében.
Persze a bemelegítés és a levezetés ezúttal is lassú volt (ami nagyon nem baj), így az edzés átlagtempója csak ezért nincs 4 perces alatt.
Bokám teljesen rendben van, ma talán ha 2x éreztem, hogy egyáltalán történt vele valami. Ellenben kicsit be van dagadva. Ha ez nem lenne, most baromira elégedett lennék, mert úgy érzem szép lassan folyamatosan fejlődök fizikálisan.
Feyissa sajnos a héten hazamegy Békéscsabára, így vele valószínűleg jódarabig nem fogok tudni edzeni, ellenben Ashenafi szólt, hogy 2 kenyai srác fog nála vendégeskedni a közeljövőben. Tényleg csak a bokám zavar, no meg kicsit az, hogy a sötétedés miatt egyre korábban kezdenek és én lassan nem fogok tudni olyan korán hazaérni.

Max. pulzus: 176
Átlag pulzus: 153
Átlagtempó: 4:15

Összesen 16km, 67:37

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.