Utolsó nap gyönyörű erdőben

Nagyon nem ment ma a futás és ezt már bemelegítés alatt is éreztem. Kifejezetten nem esett jól a gyorsabb tempó és ezen az a 2km futkározás sem segített, amit a rajt előtt csináltam.
A pálya eleje ennek megfelelően kicsit küzdősen, de legalább hiba nélkül telt. A kettes előtt ugyan egy másik pont elbizonytalanított, de ez csak egy apró megtorpanás volt. A hármasra is jó irányban ereszkedtem, de aztán valamiért azt hittem a pont előtti utolsó töbröt kerülöm és belefutottam egy rossz hegyoldalba. Viszonylag gyorsan korrigáltam, de így is sok volt a kerülő. (hiba: 0:40)
Jó bizonytalan voltam a 4-es pontra is. Túlzottan lefelé kezdtem és sokszor meg is torpantam. (hiba: 0:30)
Hungária Kupa térkép
Egész jól sikerült viszont a hosszú átmenet a többiekhez képest, pedig az útvonalon menet közben módosítottam. Eredetileg jobbról mindenen át terveztem, így a pontról kifutás nem volt tökéletes és még a pontfogásba is csúszott némi hiba. (hiba: 0:30)
A hatos is bizonytalankodva telt, de a heteshez és a nyolcashoz hasonlóan nem nagyon hagytam benne felesleges másodperceket. Ez igaz a 9-es és 10-es átmenetre is. Lefelé ugyan nem mertem megengedni teljesen magam a bokám miatt, de nem nagyon hibáztam. Ellenben mintha a 10-es pont feljebb lett volna a másik hajlatban. A 11-es pontra viszont jött a szokásos hiba. Két másik töbör közé szaladtam be és nehezen raktam magam helyre. (hiba: 2:00)
A 12 alapvetően jól ment, de egy egész kicsit a pont alá futottam. (hiba: 0:10)
Innen már csak rohanni kellett a célig, így összesen 3:50 hibával teljesítettem a pályát. Hihetetlen, hogy nem bírok egy jó közepeset futni legalább. A futás annak ellenére, hogy nagyon nem ment ma tetszett a legjobban. Gyönyörű volt az erdő, igazi tájfutó paradicsom ez itt. Nagyon örülök, hogy az OB is itt lesz.

Max. pulzus: 175
Átlag pulzus: 158
Átlagtempó: 6:11

Összesen 10km, 300 szint, 55:58

Térkép, útvonal és részidők (Routegadget) , Térkép útvonallal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.