15km szenvedés

Éreztem, hogy ma se fog jobban menni a futás, mint tegnap, de a valóság alulmúlta a képzeletem.
Környebányáról indultunk futni 8 fős csapatban, de hamar Gerivel és Judittal maradtam, de Geri már ekkor előre rohangált. Aztán Szarvas-kútnál Gerivel mentünk tovább egyenesen, pedig nem bántam volna ha már fordulhatok is. Mátyás kút felé mentünk az erdei aszfalton, majd még tovább egy keveset. Az erdő valami hihetetlen szép volt, így eső után, de nekem a futás nagyon nem ment, ráadásul Geri mindig nagyobb tempót erőltetett. Bekanyarodtunk balra és egy szakaszon még terepen is futottunk, majd egy dózerúton keveredtünk vissza Szarvas-kút fölötti elágazásba. Innen aztán egy kicsit más úton mentünk vissza, mint idefele jöttünk, de nekem kész szenvedés volt ez a lefele is, így Geri kicsit el is lépett tőlem.

A nagy és fülledt meleg csak részben magyarázat miért nem megy a futás. Az is igaz, hogy Geri nem haladt rosszul, ami utólag a tempóból jól látszik. (terepfutással, lassú kezdéssel is alig csúsztunk ki az 5 percesből)
Mindezek ellenére nem normális, hogy 140 körüli pulzussal egyáltalán nem megy a futás és csak szenvedek. Ráadásul a derekam is tropa. Olyan, mint tegnap volt.
Az edzést mindenesetre nagyjából sikerült megcsinálni úgy ahogy azt kellett, csak érzésre volt pocsék.
 
Max. pulzus: 156
Átlag pulzus: 143
Átlagtempó: 5:05
 
Összesen 15km, 320 szint, 76:34

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.