Mumus kör újra lecsapott

Éreztem, hogy ez a mai nap nem fog jólesni. Eleve a mumus 600 méteres kört kellett futni a TSC pálya mögötti kiserdőben, ahol eddig csak szenvedős edzésben volt részem. Ezen felül nagyon nem éreztem magamban az erőt, lábaimban éreztem a szombati focit és amúgy is nyomott voltam a fülledt időtől.
Geri szerencsére velem tartott, így azért kibírtam a napot. Nélküle lehet el se kezdtem volna, mert a bemelegítés végén még a derekam is szörnyű volt. Kiemelt, amitől egy darabig jobb volt és 6 repülő után elkezdtük a 4×2 kört.
Az elsőben még egész rendben volt minden. Időben is elment és érzésre se volt halál.
Aztán jött a második, amiben Geri kihagyott a közepén 1 kört, én meg szenvedtem piszkosul, de végigtoltam. Persze sokat lendített a dolgon, hogy tudtam Geri vissza fog állni, de így is minden kritikán aluli volt, ahogy szenvedtem. Pulzusom nem tudtam felvinni, derekam olyan volt, mint egy betondarab és megváltásként vártam a kör végét
Fel sem merült bennem, hogy folytassam. Szétcsúsztam és a derekam nem hajlott kicsit se.
 
A 2×1200 méter így alakult:
 
4:06 (158)
4:12 (163)
 
Az átlagpulzusból látszik, hogy jobb állapotban vagyok, mint mondjuk egy hónapja. Ezt 170 körüli pulzussal kellene tolnom, jobb időkre, de egyszerűen nem bírtam gyorsabban futni és még ez is kínszenvedés volt. A nagyvölgyön a fölfelében 173-as átlagpulzussal bírtam futni, itt pedig a maximum sem volt ennyi.
Levezetésnek a Győri út mellett futottunk vissza és simán ment az 5 percen belüli tempó, csak a derekam éreztem végig.
Lehet már tényleg kellene kezdenem valamit, de Edit is csak annyit mond, hogy nyújtsam. Próbálom nyújtani, de úgy érzem nem segít.
 
Max. pulzus: 172
Átlag pulzus: 137
Átlagtempó: 4:58
 
Összesen 11km, 54:40

 

“Mumus kör újra lecsapott” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.