Pákozdi vár – Hosszú futás geocachinggel

Hosszú futás, ráadásul egyedül. Nem épp a legjobb kombináció, így legalább egy geoláda felkeresésével próbáltam feldobni.
Így volt miért kifutni a világból, haza meg már muszáj jönni. Fehérvárról az Ingó-köveken át futottam el az Angelika-forrás alatti völgyig, ahol a Pákozdi Vár három részes multi geoládát kerestem meg. Nem volt bonyolult, bár a futáshoz sokat nem tett hozzá, max. egy kicsit másztam mellé.

A fordulás után szembesültem vele, hogy nem lesz laza a mai nap sem, mert dőlt rólam a víz és már 11km fölött jártam. Persze ezzel nem lett volna gond, de éreztem, hogy már az idefele is épp eleget kivett belőlem.
Azért igyekeztem nem belassulni és nem esett rosszul a futás, csak épp jól sem ment. A Velencei-egység ellenben gyönyörű. Nem tudom mitől lehet, de a korábbi évekhez képest rövid a fő a dombokon, szóval ideális futóterep. Talán a kevesebb csapadék, vagy a több birka lehet az oka, de nekem nagyon tetszik.
Még pár róka, nyúl és egyéb állat tette kicsit érdekesebbé a futást, ami után természetesen ma is rendesen nyújtottam, mint mostanában szinte mindig.
Az átlag tempó minden bizonnyal részben a Geoláda keresgélés miatt lett ennyire lassú. Olyan 5:10 körül futottam a nagy átlagot.
 
Max. pulzus: 160
Átlag pulzus: 140
Átlagtempó: 5:33
 
Összesen 22km, 400 szint, 122:22

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.