Zalakaros – Galambok – Zalakomár

Nem panaszkodhatok a cég sportosságára, hisz egy átmulatott éjszaka után reggel 7-re futótársat találni alap esetben nem lenne könnyű vállalkozás, de most magától értetődő volt, hogy Gál István kollégámmal reggel futni megyünk.
Egy életre nem akartam elriasztani a velem történő közös futástól, így nem próbáltam erdei terepre terelni az edzést. Amúgy is jó nagy sár volt, így tökéletesen megfelelt a Zalakaros – Galambok – Zalakomár – Zalakaros háromszög, amit István ajánlott.
Nagyrészt bicikliúton és kis forgalmú országúton futottunk és nekem kifejezetten jólesett a 130 körüli pulzussal futott edzés. Ilyen korán reggel amúgy sem szokott jól menni, de most egy percig nem éreztem, hogy rosszul megy a futás.

A városba visszaérve aztán szétváltunk, hogy én még rátegyek egy kis karikát és megkeressek egy geoládát. Éppenhogy elindultam a láda irányában egy futó érkezett szemből, aki nem volt más, mint Horváth Magdi. Ő is a kilátót ajánlotta, mint meglátogatandó célpontot, de a geoláda is ott volt, így eleve arra mentem volna tovább. Felfelé aztán bepillantást nyertem a környék erdőibe és kicsit fájt is a szívem, mert nekem nagyon tetszett a környék. Úton persze csak dagonyázni lehetett volna, de egy jó kis terepfutás az már igazi tájfutó csemege lenne környéken. Mivel ekkor már 13km-nél jártam megkerestem inkább a ládát és indultam is vissza a szállásra, hogy le ne késsem a reggelit.
Egy futót vettem észre magam előtt, aki persze szintén kolléga volt. Így aztán az utolsó pár 100 métert Németh Edit társaságában tettem meg.
Teljesen elégedett vagyok a mai edzéssel. Nem számítottam rá, hogy ennyit fogok ma futni és kifejezetten jól is esett. Múlt hét szombaton is alacsony pulzussal futottam és az a futás is tetszett. Azthiszem ebből rendszert csinálok és lehet heti egyszer futok egy ilyen alacsony pulzusos edzést.
 
Max. pulzus: 155
Átlag pulzus: 134
Átlagtempó: 5:52

Összesen 16km, 120 szint, 95:56
Bokatorna: 20 perc

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.