Majdnem 20km idegesítő GPS-el

A mai nap enyhén szólva felidegelt. Vidáman indultam neki az edzésnek Szilágyi Tibivel és beterveztem egy geoláda megkeresését a Síkvölgyi tavaknál. Egy plusz kilit ugyan be kellett iktatni a városban, hogy a pulzusmérő övemért visszafussunk, de után a Kacsás-tóig minden rendben ment. A Forerunner mutatta mindazt amit vártam, köztük a geoláda távolságát és tőlem mért irányát, ám egyszercsak elkezdett hülyeségeket mutatni és 10 percig mindenféle olyan felületet mutatott, amit tuti nem a felhasználóknak szántak.
Nagy nehezen sikerült visszajutnom a normál módba, de pár beállítás elveszett. A stoppert viszont el tudtam indítani és még az edzés eddigi része is megvolt, akárcsak a geoláda helye. Persze magát a ládát nem sikerült megtalálnunk, de ez kivételesen nem az óra hibája. Nem néztük meg a képeket és pár méterre a helytől keresgéltem. Azt se túl sokáig, mert Tibi sürgetett, hogy menjünk tovább.
Rugógyár felé kimentünk az aszfaltra, majd 3 fölös "zsákutcába futás" után a normál útvonalon elindultunk haza. Még egyszer megkergült az óra menet közben, de ezzel már nem foglalkoztam és szép lassan vissza is tért a normál módba.
Épp az óra miatt bosszankodtam, mikor összetalálkoztunk a 2 hónapja megismert Lengyel Istvánnal és barátaival. Jó hír, hogy már 22km-t túrázott ma, szóval gyógyul és a kedve se ment el, hisz a jövő évi Ultrabalatonra már be is nevezte magát.
Innentől Tibi még kicsit felpörgette a tempót, de szerencsére nem volt vészes.
A futás pontos adatait nem sikerült lementenem, mert az óra nemcsak futás közben csinált furcsaságokat. Először is nem hajlandó kommunikálni a számítógéppel, másodsorban pedig azóta folyamatosan reseteli magát.
Rohadt ideges vagyok. Most utálom a kütyüket. Elcsesztem az egész hétvégémet ezzel a ….-al és legszívesebben földhözvágnám. Ehelyett azonban megy a szervizbe. Remélem simán kicserélik.
 
Összesen 19km, 250 szint, 93 perc

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.