Ilona-lak Fecóval

Ma Fecóval futottunk egy hosszút a Budai-hegyekben és ma tudtam először igazán használni a Garmin Forerunner 405-öm.
A laktanya alatti parkolóból indultunk és a Nagy-kopaszon keresztül futottunk ki az Ilona-lakhoz, majd a Vöröspocsolyás-hát tövében jöttünk vissza.
Az odafele még egész könnyen ment. Az első bő 8km a Nagy-Kopasz tetejéig 5:01-es tempóban ment le és a pulzusom is egész normális volt (148-as átlag). Innentől az Ilona-lakig és vissza a nyeregbe aztán már kezdett felpörögni a tempó és nem is esett jól a lefeléket leszámítva. (153-as átlagpulzus és 4:36-os átlagtempó)
A hazafele vezető maradék bő 7km aztán nagyon felpörgött. Fecó ment elől és én csak próbáltam nem lemaradni. Néhol már 3:40 körüli tempót mutatott a karomon az óra és átlagban is 4:11 lett a vége, pedig még a végén vissza is vettünk a tempóból. Persze a pulzusom itt magas is lett (161-es átlagpulzus).
Összességében igen kemény lett ez az edzés. Magamtól biztos nem futottam volna ilyen gyorsan. Szint ugyan nem volt benne túl sok, de azért csak hegyen futottunk. Összességében 4:37-es tempót futottunk.
Az óra baromira tetszik, már majdnem mindent sikerült jól beállítani és csak az elején volt egy 200 méteres szakasz, amit véletlenül nem mértem. Az igazi persze az lenne ha tájfutó térképre nyomnám rá az útvonalat, de ezt majd csak a versenyekkel fogom megcsinálni.
 
Összesen 26km, 560 szint, 1:59:36
 
Max. pulzus: 168
Átlag pulzus: 153
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.