12km kevesebb, mint fél órából 510 forintért

Ma kegyetlen meleg volt, ami iszonyatosan megviselt, főleg, mert órákat kellett araszolnom dugóban. Hazafele is ez várt rám, de egy gyors ötlettől vezérelve bekanyarodtam a Margitszigetre és letettem a kocsit a parkolóban, én pedig elmentem futni.
Direkt körbe indultam, hátha összefutok valakivel. Épp számolgatni kezdtem kb. hányan futnak el velem szemben egy félkör alatt, mikor Foreszt láttam meg velem szembejönni. Gyorsan becsatlakoztam hozzá és futottam vele együtt jó 1,5 kört. Nem mondanám, hogy jólesett a futás, de még mindig jobb volt, mint ami utána jött. Visszafelé még közel fél kör várt rám és a végén a 10 repülő. No ez utóbbiak ma lehet még károsak is voltak, mert azt hittem a csípőm, vagy a derekam egyszercsak bekattan és akkor nem a saját lábamon megyek el. Szerencsére azért a 10 repülő alatt egy kicsit jobb lett, de alapvetően egy jó szenvedős edzést tudtam le egy pokoli nap végén.
Ugyan belekerült 510 forintomba ez az edzés, a parkolás miatt de ha azt vesszük kevesebb, mint fél óra időráfordításból futottam 12km-t. Ez azért már igen szép teljesítmény, kár, hogy beleszámoltam azt az időt, amit a későbbi hazautazáson spóroltam. 🙂
6-kor araszolhattam volna, így viszont átsuhantam a városon.
 
Összesen 12km, 62:20

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.