Nem futni nehezebb, mint futni

2008 június 23, 22:36Címkék: | 2 hozzászólás


Természetesen ma nem futottam, pedig hazafele még kedvem is támadt, mikor a Vértesen autóztam keresztül és megcsapott a nyári erdő illata. Nehezebb lesz kibírni futás nélkül, mint hittem. Tegnap Geriékkel mehettem volna futni egy könnyűt, ma a Vértes csalogatott, holnap pedig Editék futnak Vértessomlóról és simán velük tarthatnék.
Abból a szempontból rám is férne, hogy a versenysúlyomat is vissza kellene szerezni és ez futás nélkül még nehezebb lesz.
No mindenesetre nem futottam, ellenben csináltam a bokatornát és erősítettem is.

Hozzászólások

Tornai Szabolcs
2008. június 24. kedd - 12:39

Szia Zoli!
Felhívtam dr. Perényi Gizellát, aki a sportkórház orvosa, és már többször kértem tőle tanácsot… azt mondta, hogy egyetlen megoldás van (mert műteni nincs mit): a gyógytorna… ajánlotta a sportkórházban igénybe vehető tornát, persze mondtam, hogy te messze laksz… hangsúlyozta, hogy különböző eszközök is vannak a boka megerősítésére… azt mondta, egy hónap alatt meg lehet erősíteni, de hogy ezek az eszközök is szükségesek, amiket meg lehet vásárolni, és otthon lehet velük dolgozni… dióhéjban ennyi… drukkolok neked…
Szabolcs


harzol
2008. június 24. kedd - 12:53

Van nekem egy stabilitás trénerem, egy spéci TheraBand szalagom.
Ezekkel elég jól lehet erősíteni, illetve előbbivel egyensúly gyakorlatokat végezni.

A legfontosabb, viszont most a nyújtás, ugyanis legutóbbi bokámról mondott vélemények szerint erősnek megfelelően erős, csak épp a szalagok be vannak rövidülve és így sokkal kisebb bicsaklás is megtépi őket.
Ezért is van, hogy leragasztott bokával, vagy magasszárú cipőben is úgy érzem, hogy kimegy a bokám.


Hozzászólás írása