Reggeli “átmozgatás” és legjobb idő a nagyvölgy feléig

Gerivel tegnap megbeszéltük, hogy ma reggel futunk egyet a hegyen. Kicsit meglepett, hogy már ekkor reggel sem volt kellemesen hűs az idő, de ennek ellenére nem ment olyan rosszul a futás. Reggelente nekem mindig sokkal rosszabbul szokott menni.
A fölfelében aztán Geri ment előre és elég kemény tempót futott, így én a rét tetejénél már le is maradtam. A laposabb részeken sikerült felzárkóznom, sőt még előre is mentem. Nem ment rosszul ez a rész és igyekeztem még jó tempóban, de nem szétszakadva futni. A "féltávhoz" közeledve aztán ránéztem az órára és láttam, hogy nagyon jól állok, így az utolsó bő 100 métert kicsit megtoltam. Meglepett a 8:33-as idő, ami egyben új rekord is. A régi 8:41 volt és alig több, mint 1 éve futottam.
Kíváncsi vagyok milyen időt tudnék futni az egész völgyön ha így bekezdve próbálkoznék, vagy egyszer direkt úgy állnék oda, hogy rekordot akarok futni. A tegnapi és a mai futás összekombinálásával közel 1 perccel megdöntöttem volna a rekordot, szóval még van mit faragni ezeken az időkön.
Innen a csemetéskert fel folytattuk a futást és a további része már igen kellemesen telt az edzésnek. Még nyújtani is megálltunk kicsit a Turulnál.
 
Összesen 10km, 220 szint, 42:06

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.