Majdnem rekord Gerivel

Gerivel mától úgy tűnik többet fogunk tudni együtt futni, mivel ideiglenesen szakít az atlétákkal és hosszabb hegyi futásokat tol. Ennek megfelelően ma is a hegyre mentünk fel ketten és bár a futás eleje nem esett igazán jól, de aztán a fölfelé már egész jól ment. Az első felében még élveztem is, majd Geri ment előre és onnantól elég küzdős volt számomra. Egy kicsit le is maradtam, de a vége felé, ahol már kezdett kicsit kilaposodni erőre kaptam és felfutottam Gerire, majd el is léptem mellette. Persze tuti tudta volna tartani, de ő nem akart jó időt futni a "felfelében".
Nekem is csak félig sikerült, mert nem lett rekord, igaz ezen csak utólag kezdtem el gondolkozni, mert a 15:44 csupán 5 másodperccel rosszabb, mint a rekordom. Féltávnál 9:34-nél voltunk, ami viszont már majdnem 1 perccel rosszabb, mint a rövid táv csúcsa, így elmondható, hogy az elején ment el a rekord.
A völgy tetejétől mentünk tovább egyenesen a dózerig, majd onnan le Kisréti vadászházhoz és egy kis körrel haza.
Nagyon élveztem a futást, főleg a második felét, mert az eleje azért csak küzdős volt egy kicsit. Valahogy a meleg sem volt olyan ütős, vagy csak én szoktam meg, de most úgy érzem sok ehhez hasonló edzést kellene nyomni.
 
Összesen 14km, 400 szint, 75:14

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.