6×4 perc lendületes Baluval

Tibi beteget jelentett, így a keddi szokásos 20km, benne 4×10 perc lendületessel kimaradt, amit nem is bántam nagyon hisz tegnap elhatároztam, hogy kicsit pihenni fogok.
Szerencsére Balu ma pont jót és jó időben edzett, így csatlakoztam hozzá. A szél miatt a városban futottunk és Baluhoz edzésterve szerint 6×4 perc lendületes futással pörgettük fel az edzést. Az első 3 gyors szakaszban egész komoly hátszelünk volt, majd a 4.-ben a felfele kicsit megfogott minket, de szerencsére az utolsó kettőben nem kaptuk vissza a szelet, így egész jól megúsztuk az edzést. Ahhoz képest mindenképpen, hogy viharral riogattak mindenkit.
Érdekes módon a futás meglepően jól ment, igaz a térdem az első 2km-ben még mindig fáj. Nem tudom mi a fene lehet, mert mire bemelegedik már olyannyira nem zavaró, hogy ha nem lenne az első 2km nem is törődnék vele.
Összességében élveztem a mai edzést és még hasznos is volt. Nem hatottam szét magam a gyors részekben de azért 1000m biztos megvolt mindegyik gyors szakasz, sőt gyanús, hogy főleg a hátszeles részeken ennél jelentősen több is.
Érdekes, hogy a szintet Mapsource-on lemérve több, mint 80 méter jött ki. Nem gondoltam volna, hogy ennyi szintet összehoztunk és még az is benn van a pakliban, hogy a program ilyen kis szinteknél lefele csal. A táv 16,4km lett, de mivel tegnap lefele kerekítettem, most felfele fogok.
Edzőtársak tekintetébe pedig piszok mázlista vagyok. Lassan nem is tudom mikor futottam utoljára egyedül, persze a reggeli hegyi futásokat és a síelést leszámítva.
 
Összesen 17km, 80 szint, 74:06

“6×4 perc lendületes Baluval” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.