Szilveszteri futás

Reggel megint kimaradt a futás, de mivel a sípályán kevesen voltak, így időben leértünk és volt időm bőven edzeni délután. Persze nem voltam túl friss az egész napos mozgás után, de azért nekiindultam.


Fejlámpám ahol csak lehetett lekapcsoltam, mert most először látszottak a környék és a hegy fényei, így azokat nézegettem, valamint a számtalan tűzijátékot. Van mit eldurrogtatniuk a Szlovéneknek és az itt nyaralóknak, mert folyamatos programot biztosítottak a számomra a távolban felvillanó fények.

Kivételesen nem Zalog felé kanyarodtam, hanem Lahovce falut vettem célba a hátsó úton, majd keresztezve a főutat mentem tovább egyenesen. Kiértem egy másik főútra és mivel rengeteg autó közlekedett rajta, inkább lekanyarodtam egy földútra. Az út szinte megszűnt, majd jópár kanyart is vett a maradék kis ösvény, ami bevitt az erdőbe. Gondolkoztam, hogy visszaforduljak-e, de aztán inkább mentem tovább, mert nem akartam pont ugyanott visszafutni.
Elég vadregényes volt a gyönyörű fenyvesben kanyarogni, hisz erre még az elmúlt 4 napban sem jártam. Szerencsére egy szűk 2km-es erdei futás után kiértem egy dózerútra, amin Lahovce felé indultam és vissza is jutottam a faluba, majd majdnem ugyanarra hazakocogtam az aszfalton.Zvoh hegy tetején

Zvoh hegy tetején

Síelés után nem nagyon telik tőlem többre az 5 perces síkon futott ezreknél, így a holnapi későn kelést igyekszem kihagyni és míg a többiek a szilveszter fáradalmait pihenik futok egyet reggel.

 
Összesen 10km, 50:33

Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.