Csak összehoztam egy hosszú futás

Munka után elég fáradt voltam és nem volt sok kedvem elindulni futni, így még kicsit le is dőltem pihenni.
Végül nagy nehezen rávettem magamat, hogy elinduljak, de ekkor már majdnem fél 8 volt és megint gyülekeztek a felhők az égen, mint tegnap. Eredetileg ugyan egy 15km-es közepes edzést terveztem mára, de átvariáltam a hetet a szerdai technikai miatt, így ma hosszú futás volt a soron. Persze mikor elindultam még abban sem voltam biztos, hogy nekem ma egyáltalán futnom kellene még, de egy 6km-es átmozgatás még simán lehetett volna az edzésből, mert annyira nem esett jól.
Aztán mikor a Turul lépcsőjén felértem már sokkal jobban esett a futás és úgy voltam vele, hogy a 15km már biztos meglesz, de aztán még Koldusszállás mögé is benéztem egy körre. Visszafele látszott, hogy nem lesz meg a 20-as, de mivel ekkor már egész jól ment a futás, így a Kisréti vadászház után is tettem egy kitérőt, majd a Bányász kilátóhoz is kerültem egyet, hogy ne csak 17-18km legyen az edzés. Ekkor már szemerkélt az eső és igen érdekes színe volt az ég aljának, de egyben végre egész normális futóidő is volt. Persze a páratartalom most is nagyon magas lehetett, de legalább már síkon egész jólesett a futás és még kicsit pörögtem is. A lépcső aljában aztán rájöttem, hogy még így sem lesz meg a 20-as és tettem egy kitérőt a Művház felé is. A vége nem is esett már jól, lehet be kellett volna érnem 18km-vel, de azért én megcsináltam a terv szerinti huszast.
A Turulhoz felfele az elején 6:17 lett 154-es átlagpulzussal.
A mai nap tehát egész jó lett, de egyben fáradt is vagyok, így holnap csak egy 10-est futok, vasárnap pedig a lendületes 15km lesz a program. Lehet kinézek Lovasberénybe a Futapest 10km-es crossfutására.
A nagy melegben kegyetlenül izzadok és biztos sok ásványi anyagot veszítek, lehet el kellene gondolkoznom azon, hogy miként lehetne ezt pótolni, mert egyre többször érzem magam úgy, mintha kifacsartak volna.
 
Összesen 20km, 460 szint, 106:04
 
Max. pulzus: 163
Átlag pulzus: 147
Megnyugvási: 31 (147/116)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.