Technikai edzés nagy melegben a Zuppán

Délután munka után felvettem Zsebe Istit, Koprivanacz Imit és Skulót, majd a Zuppán megálltunk egy technikai edzést csinálni.
Zuppa edzés térképe
Nem ezt terveztem mára eredetileg, de a tegnapi edzés keményebb lett, mint terveztem, ezért mára egy ehhez hasonló közepes edzés fért csak bele és ez kapóra jött. Imi felvezette a pályát, amit ő tervezett, így még értelme is lett volna a dolognak, ha rendesen tudok futni. A bokám most teljesen jól működött, de a kegyetlen meleg és az edzetlenségem okán csak szenvedtem ma. Imi betervezte a pálya első felét a nem túl szép részbe, ami miatt már akkor sem rohantam, inkább kerülgettem a csalánt, de később se gyorsultam fel, inkább csak letudtam a pályát. Még a 10 perces kilométerekből is kicsúsztam, mert valami 5,6km volt a pálya és én 59:29-et mentem 152-es átlagpulzussal. Skuló 2 perccel indult előttem és az 5. ponton még be is fogtam, szóval ő se rohanhatta el. Azért rögtön el is hagyott, de én nem erőltettem az elfutást vele, ennek ellenére fél perccel utána estem be a célba. Nem tudom Isti mennyit mehetett, de biztos jól levert, bár ez most nem is nagyon számít. Terepen akartam egyet futni térképpel és ez maradéktalanul megvalósult.
Fáradt vagyok, így holnap jól fog jönni a könnyű futás. Remélem a téli edzésmunka még bennem van és hamar összekapom magam, mert ilyen dög melegben kész szenvedés gyenge állapotban edzeni.
 
Összesen 10km, 300 szint, 71:55
 
Max. pulzus: 177
Átlag pulzus: 151

Térkép

“Technikai edzés nagy melegben a Zuppán” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. 45:28-at mentem, de sajna a vége előtt kettővel csináltam egy hülye hibát ami kb. 2 percet jelentett, illetve az egyesnél csináltam egy tiszteletkört mire meglett abban a rekettyésben a gödör, bár a szalag sehol sem volt. nameg a kettest sem bírtam egyből fogni. Össz kb 3,5 perc hiba maradt benne 3 pontra, de én is fáradt voltam a keddi résztávtól egy kicsit. Szerintem 39 perc környékén simán lehet futni ezen a pályán. Ja és mégeccer kösz a fuvart.

  2. Köszi.
    Egyesnél én megtaláltam a szalagot, bár abban nem vagyok biztos, hogy jó gödörben volt. Az ösvény nem volt meg és az útról elég kacskaringósan mentem be. (arra, amerre épp nem volt csalán)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.