Új rekord a felfelében

A ma reggel mért 72,8kg nem is olyan sok, ha azt vesszük, hogy tegnap nem futottam.
Délután pont a sötétedés beálltakor értem haza, így már majdnem világosban kezdhettem futni, de mivel lemaradtam róla, így már nem siettem az edzés elkezdésével. Végül már 7 óra után indultam neki és mivel a tegnapi kihagyás miatt lelkiismeretfurdalásom van, így a nagyon könnyű futásról is letettem és a szokásos hegyi kört futottam. A nagy völgy felé kezdtem és még a városban megpörgettem egy szakaszt, mert egy futó ment előttem és meg akartam nézni nem ismerős-e. A lámpánál aztán egymás mellett álltunk, de aligha láttam a fickót ezelőtt, így maradt az egyedül futás. Itt már éreztem, hogy jó állapotban vagyok és a fölfelében se volt ez másképp.
Gondoltam, hogy ha már jól megy, akkor még egy kicsit rá is megyek a fölfelé megfutására. Néha meglepődtem magamon, hogy még az egész meredek részeken is könnyedén futok és gyorsan. A féltávnál 9:15-nél voltam (159-es átlagpulzussal), ami új rekord (eddig 9:33 volt), majd a tetejére 15:41-el értem (165-ös átlagpulzus), ami szintén az eddigi legjobb. Igencsak megdőlt a 16:12-es korábbi rekord, amit még január 25.-én futottunk Gerivel.
Azthiszem ezt már csak világosban fogom tudni megdönteni, mert a laposabb részeken lehetne még javulni, de ott nem igazán merek sötétben nagyon rohanni.
A völgy teteje felé egyébként egy újabb fa van keresztbe dőlve, de ez alatt könnyen át lehet bújni, így nem hátráltat annyit, mint a másik fa. Azért most már két fát kellene az erdészetnek eltakarítani.
Innen igen kellemesen kocogtam haza a szokott útvonalon és a turul melletti kivilágított úton csináltam 6 repülőt. Egyrészt mert kell, másrészt, hogy meglegyen a 14km.
Nehezen indultam el ma, de egy igen jó kis edzés lett és még kemény rész is volt benne. Jól kezdődik az alapozás utáni időszak. 🙂
 
Összesen 14km, 340 szint, 71:27
 
Max. pulzus: 170
Átlag pulzus: 142

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.