Torokfájás, majd 20km

Reggel 74,0 kg volt a súlyom.
Már délelőtt is éreztem, hogy fáj a torkom, de délben már tudtam, hogy valami nagyon nincs rendben, mert fájt megenni az ebédet és nem is tudtam mindet megenni, pedig máskor nekem kevés szokott lenni.
Nem igazán tudtam eldönti, hogy pontosan mi fájt. Kicsit olyan volt, mintha megsértette volna valami a torkomat, de néha kicsit betegnek is éreztem magam, de azért délután elindultam Fenyőgyöngyére a szokásos húsz kilis futás miatt.
Mielőtt odaértem hirtelen lehűlt az idő és elkezdett esni az eső, ami a hegyre felfelé haladva havasesőbe váltott át. Ekkor már kezdtem gondolkozni, hogy ki kellene hagyni a mai edzést, de elkezdtem öltözni. Persze mikor felejtenék el sapkát hozni, ha nem ilyenkor, de végül Gyurika megmentette az edzést, mert kölcsön tudott adni egy sapkát.
A szokásos 20km-es kört futottuk hármasban (Gyurikával és Sinkó Janival) és egész jó tempóban futottunk annak ellenére, hogy iszonyú nagy volt a sár. A torkom szerencsére nem fájt és ekkor már nem is éreztem magam betegnek.
Már majdnem a fordulónál voltunk, mikor Sinkó Jani felkiáltott. Kiment a bokája elég rendesen. Tovább tudott futni, de csak egyenesen a kocsihoz ment vissza. Hát nem valami szerencsés dolog az utolsó sötétben nyomott hegyi futáson a legtávolabb az autótól megsérülni. 🙁
Innen egy kicsit lassabban mentünk a Virágos-nyeregig, majd utána már nem vártuk meg Janit, hisz másfelé mentünk. A nyílt részen iszonyú nagy volt a sár és az agyagos út is eléggé csúszott, de ehhez képest jól mentünk és el se estem.
Hűvösvölgy előtt láttunk egy vadászt az út mellett, ahogy próbált elbújni egy fa mögé. Ez elég érdekes, főleg, mert ez a rész pár száz méterre van a házaktól és szerintem ezen a részen egyáltalán nem lehet vadászni, no meg mi a fenéért bujkálna egy vadász. Könnyen lehet, hogy a tilosban járt.
A végén a várakozásoknál kevésbé csúszott az út és jót beszélgettünk, így gyorsan eltelt az utolsó pár kili.
Szerencsére azért közben már nem nagyon esett az eső és én is egész jól éreztem magam, így nem is olyan meglepő a 107 perces idő. A múlt hét csütörtökinél mindenesetre sokkal jobban sikerült, de ha a körülményeket is figyelembe vesszük, akkor talán ez volt a legjobb futásunk ezen a körön.
 
Összesen 20km, 500 szint, 107:15
 
Max. pulzus: 165
Átlag pulzus: 149
Megnyugvási: 17 (134/117)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.