Ez a huszas nem ment jól

Reggel 72,2 kg volt a súlyom, ami még mindig magasabb 1,3 kilóval, mint az eddigi legkevesebb, de ez nem is csoda, mert múlthéten eléggé elengedtem magam.
Ugyan erre a hétre már kis gyorsítást terveztem, azért nem akartam kihagyni a közös futást Gyurikáékkal, így 6 órakor Fenyőgyöngyéről indultunk el hármasban futni. Sinkó Jani és Gyurika mindig a nagy Silva lámpát és a téglaaksit cipeli ilyenkor, ami azért nagyobb fényerőt tud biztosítani, de inkább ők is spórolni szoktak és csak 10 wattal futnak.
Kicsit fáradtnak éreztem magamat a futás kezdetén, amit betudtam a tegnapi tornatermi edzésnek. A keddi kört futottuk újra és már rögtön a kör elején kiderült, hogy a talajviszonyok sokat romlottak az eső miatt. Volt egy pár pocsolya az úton és persze néhol sár is.
A lámpám még a szintúton elkezdett villogni, azaz jelezte, hogy merülnek az elemek, ami után rögtön vissza is váltott takarékos üzemmódba és innentől épphogy világított annyit, hogy a lábam elé érjen, de ez csak a felfelékben volt elég. Szintben és lefelé csak sejtettem, hogy hova lépek.
A repülőtér széle ennek következtében kész rémálom volt, mert se a köveket, se a pocsolyákat nem láttam igazán és csak botorkáltam Gyurika után.
Innentől aztán különösen lassan telt a futás. Nem nagyon beszéltünk egymással, mert mindenki fáradt volt és én kezdtem éhes is lenni. Mentem előre, de nagyon lassan teltek a kilométerek, a fölfele már nem igazán esett jól és bár a többiek előtt mentem, de már nagyon vártam a végét.
Lassan mentünk és ment volna gyorsabban, de még ez a tempó se esett jól, így nem zavart túlságosan, hogy sok lett az idő.
Nem tudom miért ment ennyire rosszul. A többieknek is legalább ennyire rosszul esett és ezt nem lehet csak a sárra fogni, de az én esetemben még a tornatermi edzés se lehet kifogás. A pulzusom azért talán mutatja, hogy nem hajtottam ki magam, hisz alacsonyabb értékeket mértem, mint korábban, de érzésre akkor sem volt jó.
Nem ment, de túlvagyok rajta és utólag már jó érzés, hogy ezt is megcsináltam.
 
Összesen 20km, 500 szint, 112:55
 
Max. pulzus: 160
Átlag pulzus: 140
Megnyugvási: 29 (119/94)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.