Futás világosban, majd tornatermi edzés

Sikerült úgy hazaérnem némi rohanás árán, hogy még a tornatermi edzés előtt el tudtam indulni futni. Geri már ma is edzett korábban, így egyedül mentem a nagy völgy felé, majd a szokásos 10km-es kört futottam.
Elég fáradtan vágtam neki az edzésnek, kicsit kifacsarva éreztem magam az egész napi rohanás után. Ennek megfelelően nem nagyon pörögtem a futás elején és szép komótosan haladtam. Kicsit azért próbáltam gyorsabbra venni a dolgokat, mert a tornatermi edzésre oda kellett érni.
A völgy feléig a felfelé 10:51 lett (146-os átlagpulzus), ami igen lassú, de végülis könnyű nap volt a mai. A tetejétől már nem volt gond a futással. A fölfelében mindig jól bemelegszem, így ha addig nem is megy a futás az mindig felrázza a testem.
Végül épp sikerült beesni az utolsó pillanatban a tornatermi edzés kezdetére. Arra számítottam, hogy nem fog valami jól menni az edzés, de ehhez képest egész friss voltam és mind az erősítés, mind a szökdelés egész jól ment. Mostanra jutottam el körülbelül arra a szintre, hogy a két lábam között nincs semmi különbség, bár azért még a jobb bokámat kicsit jobban féltem, mint a balt. Geri meg is jegyezte, hogy nincs nekem már semmi bajom. Ez még csak félig igaz, de azért van benne valami.
 
Összesen 10km, 220 szint, 53:37
 
Átlag pulzus: 138
Megnyugvási: 44 (140/96)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.