Újra Jesolo tengerpartján

Velencei karneválEgész nap Velencében sétáltunk a karneválon, már amennyire a tömeg azt engedte. Jó volt, de igazából én többre tudok értékelni egy szép hegyet, mint ezt a fergeteget. Műsort igazából nem is láttunk, csak egy csomó maskarás mászkált mindenfele és iszonyat sokan voltak.
Egész jól bírtam, pedig én az ilyet nem szoktam jól viselni, amihez valószínűleg hozzájárult, hogy a kezemben egy Velencei tájfutó térképet foghattam és ez lekötötte a figyelmemet, mikor nem volt más. Tulajdonképpen volt egy 6 órás technikai edzésem. 🙂
Folyamatosan kerestem azokat az útvonalakat, amin el lehet kerülni a tömeget és ez bár néhol reménytelen vállalkozás volt jó szórakozásnak bizonyult.
Estefelé már elég fáradtan estünk be a Jesoloi szállásra és én kihasználtam, hogy a többiek már nem akarnak kimozdulni és elindultam futni. Mivel sötét volt megint a fejlámpában mentem, de most keletnek indultam és meg se álltam 5km-en át. Mivel azt ígértem, hogy 8-ra visszaérek itt meg kellett fordulnom, majd a parttal párhuzamos utcán mentem vissza a szálláshoz.
Hihetetlen, de a parton végeláthatatlan hosszban szállodák vannak, amelyek most persze teljesen üresek. Épp ott fogytak el, ahol fordultam, de már építés alatt állnak az újabbak és a távolban látszott, hogy kicsit odébb is vannak.
Velencei karnevál - A legjobb műsor
Volt mit nézni egész futás alatt és élveztem is a mai edzést, de ha még egyszer ugyanitt kellene futnom, akkor minden bizonnyal már unnám kicsit. Sötétben nem látni valami sokat és a 100 méterente a tengerbe benyúló stégek miatt még a víz mellett se lehet futni. Kicsit kijjebb pedig a homok elég mély, így ott inkább nem futottam sokat.
A szállodák előtti kikövezett út most pont megfelelt nekem, illetve visszafele a kihalt városi utca is teljesen jó volt. Kissé kísértetváros ilyenkor Jesolo, mert alig van nyitva valami és ember se sok járkál az utcán.
A hőmérséklet amúgy olyan 12-14 fok volt napközben, de este se esett nagyon 10 fok alá, így nem kellett nagyon sok ruhát felvenni a futáshoz, de azért a rövidnadrág még túlzás lett volna.
 
Összesen 10km, 46:57
 
Max. pulzus: 153
Átlag pulzus: 142
Megnyugvási pulzus: 49 (144/95)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.