Futás tengerparti homokban

Tengerpart JesolobanJesolo tengerpart, naplemente
Ma kora reggel indultunk Olaszországba. A cél a Velencei karnevál volt, mai nap első körben a Jesolo-ban foglalt szálláshelyünk.
Már esteledett, mikor odaértünk, így nem sikerült világosban elindulnom futni, de azért nem hagytam ki az edzést. Edit hugát sikerült rábeszélnem, hogy jöjjön el futni és ugyan Dóri csak 2km-t (14:58) tudott velem lefutni, de azért nem futottam egyedül legalább az elején.

Lido Di Jesolo homokos tengerpartján futottunk kicsit sötétben, majd az utcán vissza a szálláshoz.

Természetesen én még utána elmentem egy kicsit futni és elnéztem nyugati irányba is ahol egy világítótorony is volt. Persze pont előtte volt keresztbe egy csatorna, így nem tudtam tovább menni, de kacskaringóztam még egy kicsit és így meglett úgy 10km a mai futás.
A fogam rendben van, a közérzetem is teljesen jó, úgyhogy azthiszem visszatérhetek a régi kerékvágásba. Pulzusom kicsit magas ugyan és a két nap kihagyást is érezni, de ez most természetes.
Egyébként nem volt olyan nagy szám itt futni, mert hiába a tengerpart, ha nem látok sokmindent belőle. A fejláma elég elengedhetetlen volt a futáshoz, mert ilyentájt nincs semmi se kivilágítva az utcákon kívül.
Azért érdekességnek jó volt.
 
Összesen 10km, 52:43
 
Max. pulzus: 152
Átlag pulzus: 135
Megnyugvási: 53 (140/87)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.