Futás fél centi hóban

Reggel 72,6kg voltam ami új rekord és ezúttal mértem egy ébredési nyugalmi pulzust is, ami 44 volt. Ha nem kellett volna sietni, akkor biztos lenne ez jobb is, de nem volt kedvem méricskélni és pulzusmérő övét felvenni.
Délután elég sokára tudtam hazaindulni és nem is volt senki Pesten akihez csatlakozhattam volna futásügyileg, így rábeszéltem Gerit, hogy a kézimeccs után jöjjön ki velem futni egy 14km-s megszokott kört.
Elég későn indultunk el és nagyon hideg is volt, de azért a fölfelét egész jól toltuk. Kicsit havas volt a talaj és persze fagyott is. A nagyvölgy felénél 9:42-nél voltunk, míg a tetejére 16:12-nél értünk fel. Az első felében 153, míg a másodikban 162 volt az átlagpulzusom. Ebből is látszik, hogy a második fele volt a keményebb, de az idők még inkább mutatják, hogy gyorsultunk. Az első felében az eddig rekord 9:33 volt, amitől elmaradtunk, de a végén már bőven megdőlt a 16:39-es eddigi legjobb idő. Fejlődök és ez nagyon jó. Kíváncsi vagyok mit mennék egyszer, ha tényleg időre kellene futni. Mondjuk ezt azért világosban kellene és lehetőleg legalább ilyen jó talajviszonyok között. Most a magasabb részeken ugyan van fél centi hó, de a fakitermelés miatt kialakult sártenger fogyott, így egész jól lehetett futni.
A futás hátralévő része már kellemesen telt, de azért nem mentünk ekkor se lassan, mert az egész kör csak 70:17 lett. Ez a futás pont jó volt mára, mert hétvégén Téli Mátra 36 lesz és még vasárnap is biztos futunk majd valamit a Mátrában.
 
Összesen 14km, 340 szint, 70:17.
 
Max. pulzus: 166
Átlag pulzus: 138
Megnyugvási: 42 (126/84)
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.