Felpörögve és kipihenve

Kialudtam magam rendesen, de mivel tegnap nem futottam, így reggel nem volt meglepetés a 73,5kg.
Délután már szokásos módon rohantam haza, hogy odaérjek a tornatermi edzésre, ami a szokott módon zajlott. Ez egyébként azon túl, hogy másnapra kicsit kikészíti a testemet leginkább a bokámnak használ. A szőnyegen csukott szemmel és féllábon egyensúlyozás egyértelműen tájfutóknak való feladat, de a sok szökdelés is pont jól erősíti a bokám. Már az is felmerült bennem, hogy azért nem volt soha gond a bokámmal, mert sokat szökdeltem így. Ennek elhagyása után pedig szinte természetes volt, hogy egy idő után a bokám már kevésbé fogja bírni. Most újra erősödik és ezt érzem is. Sokkal dinamikusabb voltam a tegnapi pihenő után és ezt még a játék során is észrevettem magamon. A bokám is egyre jobban bírja az ilyen hirtelen mozdulatokat, de még most is sikerül néha túl hirtelen megállni, vagy fordulni.
Tornatermi után Gerivel és Gyulai Zolival indultunk futni és most kicsit nagyobb kört tettünk Zolival mint korábban, mert benéztünk a Paradicsomtelep nevű városrészbe is. Jó kis név az már biztos. 🙂
Fél óra után értünk el Gyulai Zoliék házáig, majd onnan a Tesco melletti úton mentünk be a hátsó útra és azon futva már jöttünk is haza Dózsakertbe. Ma kedvezett nekem a Kézilabda VB, mert Geri emiatt futott később, holnap viszont megint rosszkor játszanak a srácok, így lehet egyedül kell futnom.
Kíváncsi vagyok holnap is rosszul fog-e esni az edzés, mint mostanában minden csütörtökön, mert ma nagyon fel voltam pörögve és végre volt dinamizmus a mozgásomban.
A bal nagylábujjamról leesett a köröm és még nem igazán van meg az új. Remélem nem lesz ezzel problémám, mert egy darabig még elszenvednék vele, ha meg kell várnom, míg megnő az új.
 
Összesen 10km, 52:05.
 
Max. pulzus: 151
Átlag pulzus: 139

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.