10×200/100 az atlétikai pályán

Ma reggel ugyan 10 dekával többet mértem, mint tegnap, de a mai 74,6kg se rossz. Nem is lenne jó nagyobb ütemben fogyni.
Elég fáradtan értem haza és izomlázam is rendesen van a tegnapi edzéstől, így nem sok kedvem volt kimenni futni, főleg nem résztávozni. Mint később kiderült ezzel Geri is így volt, de azért megbeszéltük, hogy mikor indulunk és el is indultunk 7 órakor. Megint hátulról mentünk az atlétikai pályára, de ezúttal nem futottunk el a temető felé, hanem rövidítettünk kicsit, így a bemelegítés csak jó 6km lett (28:45).
Futottunk 6 repülőt és minimálisat nyújtottunk is, de nem éreztem úgy, hogy résztávozni volna kedvem, ráadásul szitált az eső, szóval még az idő se volt az igazi.
Azért nekikezdtünk a 10×200/100-nak, amit terveztünk és váltott vezetéssel meg is csináltuk. Az erős 200-ak 35 másodperc fölött voltak, de ez azért elég gyorsnak hatott, mert a pihenő se volt túl sok. A végefelé már le is maradtam kicsit Geritől, de azért kiszenvedtem az edzést.
A 3km összideje 12:25 lett, ami nem túl fényes, de ez akkor is egy kemény edzés volt a mostani állapotomban. Régen sokkal jobb időket mentem ilyen váltakozó futásokon, de akkor nem voltak ennyire megfutva a gyors szakaszok és kicsit egyenletesebb volt a tempó. Az átlagpulzusom 162 lett, ami azért azt mutatja, hogy talán lehetett volna keményebben tolni, de most úgy érzem ez volt a maximum.
Levezetésnek hazafutottunk egyenesen, de én még Geriékig elmentem, így jó 5km meglett a levezetés is. (23:51)
Lassan rámférne egy kis pihenés, mert eléggé szét vagyok esve. Nem lesz sok kilométer ez a hét, de azért lazának se nevezném, mert a tornatermi edzés eléggé megterhelő tud lenni, így, hogy nem vagyok hozzászokva.
 
Összesen 15km, 69:25.
 
Max. pulzus: 173
Átlag pulzus: 140
Megnyugvási: 56 (145/89) 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.