Tornatermi edzés, majd futás Gyulai Zolival

Ma reggel újra mérlegeltem és újra 74,5kg voltam. Úgy tűnik stabilan ledobtam pár kilót. 🙂
Este rohantam haza, hogy odaérjek tornatermi edzésre, de így sem tudtam előtte futni, mert éppenhogy csak beestem az edzésre. Most megint kicsit alakítottunk az edzésen és szereztünk még plusz zsámolyokat is, úgyhogy a szökdelés is keményebb lett, mint a múltkoriak.
Létszámban is rekordot döntöttünk, mert 9-en voltunk (Szántó család 3 fő, Tamás Petiék 3 fő, Gyulai Zoli, Edit és én). Ez a 9 fő azért már egész jól megtöltötte a tornatermet, így ha mindig ennyien lennénk azt nem bánnám. Azért ha valaki még jönni akar az bőven el fog férni!
Volt nyújtás, erősítés, játék, mint a korábbi edzéseken és szerintem most is jól érezte magát mindenki, de azért az izomláz is garantált lesz annak, aki mindent rendesen csinált. Jobb bokámmal egyre jobban tudok szökdelni, de azért még mindig kettőt kell szökdelnem a zsámolyok között, hogy meg tudjam csinálni.
Tornatermi edzés után Gyulai Zolival indultam el futni, mert ő egy kis kerülővel a Kossuth-kert felé futott haza. Elkísértem végig, majd egyedül mentem tovább. Egész jól éreztem magam, így még az is megfordult a fejemben, hogy felfussak a panoráma úton a turulhoz, de erről hamar letetettem, mikor rájöttem, hogy nincs nálam fejlámpa.
Végül a városban futottam még annyit, hogy meglegyen a 10km a mai napon, de a végén már ez se esett jól.
 
Összesen 10km, 47:45
 
Max. pulzus: 153
Átlag pulzus: 144
Megnyugvási: 49 (146/97)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.