Síkvölgy, rugógyár felé egy túlméretezett kör

Gerivel megbeszéltük, hogy ma együtt futunk és olyan 10-12km volt tervbe véve. Mikor elindultunk Geri mondta, hogy 12km lesz és Síkvölgy felé megyünk, ami ellen nem is volt kifogásom.
Egész jó tempóban mentünk, nem is esett túl jól. A temető után ráálltunk az országútra és azon nyomtuk fejlámpáinkban, néha a frászt hozva az autósokra, akik csak azt látták, hogy fények mennek szembe velük.
Kicsit meglepődtem, hogy nem kanyarodtunk el balra, hanem mentünk tovább a Síkvölgyi tó felé, de nem foglalkoztam különösebben vele, mivel épp elég volt a tempót tartani. Geri aztán csak kibökte, hogy merre megyünk és ekkor már tudtam, hogy ez egy igen hosszú futás lesz és nemhogy 12-ből, de 15-ből se ússzuk meg. Elmentünk a tó mellett és folytattuk utunkat a dózeren egészen a rugógyárig, ahol kiértünk arra az országútra, amin Várgesztes felöl lehet levágni Pest irányában. Ezen futottunk ki a Győri útig, ami egyrészt messze volt, másrész igen sok szint is volt benne. Eléggé szenvedtem a fölfelékben és már alig vártam, hogy átbukjunk a dombtetőn, de vagy tucatnyiszor kellett csalódnom, mert mindig felfele jött. Már 1 óránál jártunk mire kiértünk a Győri útra a temető mögé, így sejteni lehetett, hogy a mai futás bizony 17-18km lesz.
Visszafele szerencsére lejtett és a tempó is visszaesett kicsit, de így is 4:40-4:50 körül mozoghatott.
Nem haltam meg, de már nem esett jól a vége. Tovább minden gond nélkül mentem volna még, de a tempó már kifejezetten nem tetszett.
Ha ezt tudom, akkor tuti lebeszéltem volna róla Gerit és csak egy rövidebb körre mentünk volna, de így utólag már jó érzés, hogy ezt is meg tudtam csinálni.
 
Összesen 18km, 180 szint, 85:04.
 
Max. pulzus: 171
Átlag pulzus: 156
Megnyugvási: 43 (148/105)

“Síkvölgy, rugógyár felé egy túlméretezett kör” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Sziaszok!
    Zoli, en azt mondotam, hogy 12-13-14-15-16km-t futunk 🙂
    Bocsi, en se hittem volna, hogy ennyire hosszu lesz. A konnyu edzesem kicsit utos lett 😀

  2. hihi 🙂
    mai teljsen rendben volt, egy szavad se lehet. 🙂

    (uhh elozo szolasomban mennyi eliras volt, grr, bocsi!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.