21 kilométer örömfutás

Már a tegnapi napon megbeszéltük Gerivel, hogy egy hosszabbat futunk a mai napon és mivel Edit szeretett volna kimenni Majkra, így onnan terveztünk futni. Edit végül lemondta, így egy Majknál alkalmasabb helyre esett a választás és a Síkvölgy üdülőktől indultunk.
Kinéztünk egy kört, ami Várgesztesig a kék jelzésen megy, majd visszafele a kék pluszon.
Nagyon könnyedén kezdtünk futni és nem is terveztünk rohanni. Azért egy-két felfelében kemény volt így is, de alapvetően kellemes tempóban haladtunk. Mind a ketten nagyon élveztük a futást, még a szebb részeken az erdőbe is berohangáltunk. Szép nyárvégi idő volt és én részben új helyeken futhattam. Jó kedvem volt, amihez kellett az is, hogy ROB jól sikerült, de az is, hogy jól ment a futás.
Ugyan elvesztettük a turistajelzés nyomát, de simán leértünk Várgesztesre, majd a visszafele vezető utat is jól eltaláltuk. Végig jó hangulatban futottunk és csak 90 perc környékén kezdtem el érezni, hogy egyáltalán egy hosszabb futáson vagyunk.
Úgy fejeztük be az edzést, hogy még jól éreztem magam. Egyáltalán nem erőltettük meg magunkat, de azért csak futottunk 112 percet.
Ez egy igazi örömfutás volt, pár fölfelét leszámítva végig élveztem. Egész hosszú lett, szint is volt rendesen benne és kb. 2km-t terepen is futottunk. Jó állapotban vagyok és ezt nemcsak érzem, hanem a pulzusom is ezt mutatja.
 
Összesen 21km, 400 szint és 112:36
 
Max. pulzus: 160
Átlag pulzus: 136
Megnyugvási: 57 (138/81)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.