3x2000m

Ma kegyetlen jó napom volt, főleg, hogy úgy néz ki a jövőben nem lesz gondom a Világversenyek részvételi költségének előteremtésével. Ez a hír annyira feldobott, hogy teljesen belelkesedtem.
Amint hazaértem indultunk is Gerivel a Kacsás tóhoz, ahol 3x2000m várt ránk. Már kifele egyre javult a tempó, de azért éreztem, hogy még nem vagyok teljesen friss a hosszú hétvége után.
Futottunk 4 repülőt is, majd gimnasztikáztunk egy keveset az első kör előtt, ami valójában csak 1950m, de van benne kb. 30-40m szint is, ráadásul kanyarog és közel sem rekortán.
 
A 3 darab 1950m, köztük 2 perc pihenő:
 
7:02 , pulzus a végén: 168/113 átlag:163
6:50 , pulzus a végén: 175/116 átlag:169
6:39 , pulzus a végén: 180/134 átlag:173
 
Az elsővel nem volt gond, leginkább attól féltem, hogy elfutom a tempót, de aztán teljesen elégedett voltam mikor befejeztük. A kör amúgy néhol még saras, sajnos van két rész is, ahol eléggé megáll a víz és nem is szárad fel egykönnyen. Mindenesetre ma sokat nem számított, mert már száradóban volt.
A másodikban Geri ment előre pár száz méter után, hogy ő is vezessen. Éreztem is a tempón, hogy ez már jóval durvább, de azért nem maradtam le. Kicsit túl gyorsnak éreztem és ezt mondta Geri is utána. Ekkor már vécézhetnékem volt, de nem intéztem el a dolgom.
A harmadikban aztán megint én mentem elől és egyből az elején tolni kezdtem elég erőteljesen. Geri a fele előtt egy kicsivel lemaradt a fölfelében és én is kivoltam rendesen. A tempóm nem lassult, de a hasam tiltakozott. Elég kemény volt tartani a tempót, sőt lehet kicsit lassabb is lett a vége. Alig bírtam ki. Utána rohantam is wc-zni. (innen a magas megnyugvási pulzus 2perc után)
 
Geri jócskán lemaradt, kicsit össze is volt törve miatta, de visszafele már mindketten jókedvűen kocogtunk, majd már Tatabányán megálltunk gimnasztikázni a "játszótéren". Jólesett a nyújtogatás, meg a fűben ücsörgés.
Ez egy kemény és jó edzés volt. Nagyon rég nem csináltam hasonló résztávot.
 
Összesen: 17km, 120 szint , 77:00
Max pulzus: 181
Átlag pulzus: 148

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.