ARAK évzáró – Csákvár

Az ARAK évzárója és ennek keretében rendezett kibővített háziversenye zajlott ma és természetesen ezúttal is a leghosszabb (9,2km-es) pályára neveztem.
A cél a tegnapihoz hasonlóan a hiba mentes futás lett volna, de ezúttal sem jött össze. Bemelegítés után a pályának hamar nekiestem és rögtön az egyesre behibáztam. Igazából csak egy megtorpanás volt, mert nem vettem észre a bóját, de az önbizalom nem ártott volna. Ez legyen a legnagyobb baj, hisz elég hamar meggyőztem magam, hogy azt a pár plusz métert megtegyem. (hiba: 0:10)

A négyes pontra menet már befogtam Pápai Tomiékat, majd az ötös után jött a nagy rohanás. A térkép itt kicsit elnagyolt volt, amit érezni lehetett, de alighanem GPS-es készítette Somek az alapját, mert pöccre ráillett a track. A nagy rohanás után a 7-es pontra már úgy vánszorogtam fel, majd a 8-ra valamiért az istennek sem akartam egy méter szintet sem veszíteni, így a felső útvonalat választottam (szintezni lehetetlen lett volna az 1 centis hóban). Majd 4 percig tartott így az átmenet és még bizonytalan is voltam. Szerintem lentről fél perccel gyorsabb lett volna. (hiba: 0:30)
A 9-10 között nem akartam feleslegesen szintet veszíteni, így kerültem. Menet közben egy darabig azt se tudtam hol vagyok, pedig a fedettség miatt teljesen jó volt az amerre mentem. A pontfogás is bizonytalan volt, bár a nyomok a hóban elég egyértelműek voltak. (hiba: 0:20)
Innen aztán már ment minden simán, bár a 12-est nem találtam meg egyből, de a GPS track megerősítette, hogy a pont volt 1 nyiladékkal odébb. Ezen nem akadtam fent, mert nem tudhattam mi van felvéve a térképre és mi nem. Keresztben is volt egy mini tűnyiladék korábban.
A célig már nem tudtam nagyon hibázni, a parkban kifejezetten élveztem a futást, így két bizonytalankodós apró hibával és egy rossz útvonallal 1 perc hibával értem célba.
Ez már mondhatni kezd alakulni, de még nem az igazi. Érzésre legalábbis sokkal kevésbé volt tudatos a mai futásom, mint szerettem volna. Ha azt vesszük a Kotlón lévő 5 pontból kettőt megettem.
Levezetésnek egy szűk km volt mára.

Max. pulzus: 174
Átlag pulzus: 164
Átlagtempó: 5:55

Összesen 13km, 200 szint, 70:30

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.