Végre egy futás kevés hibával

Bemelegítésnek olyan 2,5km-t futottam, amiben repülő és bokanyújtás is volt, majd teljesen nyugodtan nekivágtam a Középtávú OB selejtezőnek. Nem terveztem rettentően elfutni magam, de arra igyekeztem figyelni, hogy ne hibázzak sokat. Ez olyan tökéletesen sikerült, hogy a 9-es pontig nem is hibáztam, csupán a 4-es pontra mentem nem teljesen ideális útvonalon. A 3-as pont környékén kicsit nem éreztem a térképet, de alapvetően ott sem hagytam sok időt. A 10-es pontra menet aztán egyrészt mászni kellett, másrészt sajnos kicsit fölémentem a pontnak és nagyon nem éreztem annak a völgynek a rajzolatát, így kicsit lassan raktam magam helyre, pedig tudtam, hogy a pont fölött vagyok. (hiba: 0:40)

A 11-es rendben jött, ám a 12-re megint nem értettem teljesen mi a helyzet. Korrigáltam gyorsan, de azért a GPS track elárulja, hogy nem volt épp ideális az útvonalam. (hiba: 0:20)

A célig innentől már csak futni kellett és ahogy a pálya többi részén itt sem erőltettem igazán. Éreztem, hogy nem lehet gond ezzel a futással, mert nagyon magabiztos voltam és menet közben az 1 perc hibát is sokkal kevesebbnek éreztem. Persze ez az 1 perc sem olyan vészes, sőt kifejezetten bíztató. Gondoltam, hogy 2 perccel ki fogok kapni, de azt nem gondoltam volna, hogy ezzel csak a 7. helyet csípem meg. Mindegy. Lényeg, hogy a döntőbe jutás sikerült, méghozzá különösebb erőlködés nélkül. Levezetésnek még visszafutottam a célba, ami talán 1,5km lehetett.

Az 5510 méteres pályán 6010 métert futottam, ami 5:06-os kilométerátlag.

Összesen 10km, 200 szint, 50:44

Térkép, részidők

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.