Vizsgálaton a sportkórházban

Ma fent voltam Pesten a sportkórházban Halasi Tamásnál, hogy megmutassam a sarkam.
Igen pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb. Végre úgy éreztem közelebb kerültem ahhoz, hogy futhassak. Felírt egy különleges talpbetétet és azt mondta, hogy ettől 4-6 hét alatt el fog múlni a fájdalom. A meszesedés (amit csontkinövésnek nevezünk) pedig nem fog zavarni.
Akár még futhatnék is ez alatt az idő alatt, de csak amíg nem fáj.
 
Most majd egy gyógyászati segédeszköz boltba kell mennem a talpbetétért és utána kiderül mennyire válik be. Már az bíztató, hogy időpontot kellett kérni. 🙂

 

“Vizsgálaton a sportkórházban” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Mielőbbi késmentes gyógyulást!

    Pár hete én is olvastam egy csodatalpbetétről:
    http://www.mozgasvilag.hu/teljesitmenynoveles_legalisan_sidas_conformable_custom_talpbetetek/?said=0&ikid=1&id=78131&rfid=6&sid=2407910941

    Persze az ára is csoda volt, így aztán nem próbáltam ki.
    Két éve nekem is volt sarokproblémám, aminek ugyan nem jártam utána, hanem csak kevesebbet futottam, meg vettem Csontinál új cipőt, versenyekhez meg fabrikáltam magamnak sarokbetétet: egy döglött kínai strandpapucs sarkán mélyítettem helyet a fájós résznek. Persze ez valamelyest megemeli az egész sarkat, ami a Te bokádnak biztos nem túl jó.
    Végül nekem elég lassan, de elmúlt.

    Jól láttam, hogy Te is síeltél vasárnap Galyán? És a benyomások?

  2. szia, a balogh andi egyik jóbarátja vagyok, mellesleg kedvtelésből tájfutok. és azt hiszem, kezdődő talpi bőnye gyulladásom van. ehhez kapcsolódik a kérdésem: milyen talpbetétet keressek és hol?
    szász péter
    szaszpete69@gmail.com

  3. Szia!

    Én ide lettem kalauzolva: http://www.lbt.hu/
    Starflex lúdtalpbetétet írt fel, amit a lábamra formáltak. Kedvezményt kaptam a recept miatt, de anélkül is meg lehet venni. Viszont mindenképp időpontot kell kérni náluk, mert csak úgy fogadnak.
    Gondolom máshol is lehet kapni, illetve elkészítik és biztos sok kivitele van.

    Ezzel viszont futni nem lehet, így mellé javasoltak egy triatlon betétet, ami futócipőbe való.

    Vigyél magaddal futócipőt a vizsgálatra, mert mind az utcai, mind a futócipőhöz olyan betétet választanak, ami illik hozzá.

    Üdv,
    Zoli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.