Résztáv javuló időkkel

Ma már a megszokottnak tekinthető keddi nagy csapatos résztáv volt a program a KSI pályán. Ezúttal is ezer méterek voltak, illetve lettek volna, de csak 6 darab.
Bemelegítésnek bő 4km-t futottunk, majd 8 repülő következett és ezek alatt már éreztem, hogy egész lazán mozgok. Reméltem, hogy ezúttal kettőnél több ezer métert ki fogok bírni, de nem így alakult. Kicsit kaotikus lett a mai edzés, mert a 4. ezer métert végigfutottam, de az nagyon kiütött. Utána elkezdtem a következő résztávot az 1 perc pihenővel, de nem kellett volna. Jobbnak láttam 200-nál kiállni, majd 1 kört kihagyva az utolsó 400-ra beállni. A végén aztán megint egy 600 métert futottam.
 
1000m: 3:11,1
1000m: 3:09,6
600m: 1:55,5
1000m: 3:04,5
200m: 0:36,6
400m: 1:13,4
600m: 1:49,5
 
Maguk az idők egész bíztatóak, de én jobban örültem volna, ha mondjuk 3:15-ben végigcsinálom az 1000 métereket. Fogalmam sincs mikor futottam utoljára ilyen gyors 1000 métert és a többi idő is előrefelé mutat.
Szinte sajnálom, hogy jövő héten már nem futunk ilyet, mert az OB miatt már csak lazább edzés jöhet szóba. Persze nem esnek jól ezek az edzések, de a fejlődéshez ez kell, ráadásul ilyen nagy csapatban többet kihoz magából az ember.
Levezetésnek megint csak 2km-t futottunk.
 
Összesen 12km, 63:52

“Résztáv javuló időkkel” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Szia Zoli,

  Az új órád felkeltette az érdeklődésem, pár dolgot találtam róla a neten, de kiváncsi lennék hogy milyen tapasztalataid vannak, lesznek a terepi használatok során és volna pár kérdésem is.
  Nem találtam egyértelmű adatot arról mennyit bír GPS módban az óra. Érdekelne hogy tudod rátenni térképre a futásokat (tájfutó v. túrista térképre)és még egy dolog hol szerezted be és milyen áron?

  Köszönöm

  Üdv.:
  Lajos

 2. Szia!

  Én használtan vettem 62 ezerért. Az új ára valahol 100 körül van pulzusmérővel.
  Ha szeretnél venni szólj, mert van ismerős. 🙂

  Tájfutó térképre az útvonalat leginkább ezzel a progival érdemes rátenni:
  http://www.matstroeng.se/quickroute/en/

  Gondolom minden további nélkül meg lehet csinálni ugyanezt turistatérképpel is.

  A legegyszerűbb az lenne, ha a következő 1 hétben futnánk egyet együtt. Úgyis jön az OB, jövő héten csak könnyűt futok és élőben nézhetnéd meg az órát.

  Zoli

 3. …köszönöm a lehetőséget és ha összetudjuk egyeztetni élnék is vele, sajnosmég így is elég drága nekem ez az óra úgyhogy lehet csak csak tavasszal a nyuszi hoz nekem ilyen órát :o)
  …tudom későn szólok de hátha, ma 15:00-kor a Szanatórium parkolójából indulok a tegnapi Csernabandis verseny pontjait szedem össze esetleg ha van kedved, időd…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.