Felvezetés és diákcsoportok kísérése

Ma a Fejér Megyek Középtávú Bajnokságot segítettem megrendezni. Pusztavám fölött a szokásos erdei háznál volt a cél, így én sikeresen meg is szereztem magamnak a fenyvesben lévő 7 pont kirakását.
Ugyan elég vizes volt az erdő, de ez a fenyves még így is nagyon tetszett és bár az SI dobozok felszerelgetése miatt eltartott a felvezetés vagy 40 percig, de ez alatt nem nagyon futottam többet bő 3km-nél.
Ezt követően a házban osztálykiránduló gyerekeket vittem ki egy 2,2km-es pályára. Pontosabban csak kísértem őket és néha segítettem nekik a térképjelek értelmezésében. Első körben 4 fiú futott 46 percet a pályán, majd 2 lány ment 41 percet ugyanazon a körön.
Persze közel sem légvonalban mentünk, de egy-két rohanós szakaszt leszámítva könnyedén kocorásztam mögöttük sok megállással.
Az összes futással töltött idő, így több, mint 2 óra lett, de a táv összesen is csak jó ha 10km lett. Tiszta futóidő meg kész talány. 🙂
Tetszett ez a mai nap, csak az zavar baromira, hogy megint elég komolyan kijött az allergiám valami növényre és végigszenvedtem a délutánt.
A bokám egész jól működött ma, de persze a laza terepen kocogásból nagy következtetést nem tudok levonni.
 
Összesen 10km, 120 szint, 60 perc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.