Úgy tűnik a dolobene segít – 17km

2008 március 7, 21:50Címkék: , , | 2 hozzászólás


Eszembe se jutott ma nem edzeni és még épp sötétedéskor átfutottam Imrére, hogy onnan Tornai Szabolccsal fussunk egyet. Szuper meglepetés fogadott az edzés legelején, mert egy icipicit se éreztem a térdem. Tulajdonképpen végigdrukkoltam magamban az edzés elejét, hogy ne kezdjen el fájni és számoltam a kilométereket. Kibírt 1km-t, majd kettőt és hármat. No onnantól azért már inkább beszélgettünk futás közben Szabolccsal, de még 7-8km-nél sem éreztem semmit, de aztán utána már egy kicsit igen. Szerencsére ez csak olyan épphogy érzés volt. Ha nem a másik térdemhez képest figyelném a dolgokat meg sem mondanám, hogy érzek valamit. Ez a futás végéig sem romlott, így alapvetően most örülök.
Az edzés kellemesen telt, nem rohantunk és csak az elején és a végén futottam egy kicsit nagyobb tempót. Valamiért kifejezetten élveztem a sötét erdőben fejlámpával futást és gondoltam is rá, hogy ha már így ellazsáltam a hetet, akkor ma futok egy huszast. Végül inkább visszafutottam egyenesen, nehogy emiatt fájduljon meg a térdem. Így is épp elég lesz a Tájfutó Maraton vasárnap. Kenegetem erőből és holnap még futok valamit. Remélem most már tényleg nem lesz vele gond.
 
Átlag pulzus: 138
Megnyugvási: 37 (145/108)
 
Összesen 17km, 85:11

Hozzászólások

Kolláth Gábor
2008. március 9. vasárnap - 14:32

Szia Zoli!
Azt szeretném kérdezni,hogy mivel kenegeted a térded?Egy idő óta nekem is fáj,s többször azért nem tudtam kimenni futni.
Köszönöm a válaszodat.Különben nagyon szinvonalas és érdekes az edzésnaplód.Szivesen olvasgatom,s minden elismerés Neked,hogy ezeket megcsinálod.Nagy akaraterő és kitartás kell hozzá.Csak így tovább.A “sztárfocistáink”tanulhatnának belőle.Szia,s további sikereket kivánok:Kolláth Gábor Győrből


harzol
2008. március 9. vasárnap - 22:00

Szia!

Dolobene kenőccsel és úgy tűnik tényleg használt. Flectorral próbálkoztam korábban, de annak semmi haszna nem volt.
Persze aztán lehet simán az idővel javult meg a térdem, de ez most már soha nem fog kiderülni.


Hozzászólás írása