Könnyű futás jóleső pörgős szakasszal

Mindenképpen könnyűt akartam futni, mert egész nap majd elaludtam és frissnek sem éreztem magam. Úgy éreztem hogy nagyon a túledzettség határán vagyok, de aztán meglepően jólesett a futás már az elején is.
Tibiéktől indultunk Tibivel és Baluval hármasban, hogy fussunk egy könnyűt. Persze benne volt a pakliban, hogy Balunak ma lenne egy 5km lendületes szakasz az edzésében, de olyan nagyon nem ragaszkodott hozzá. (Hallod ezt Sunka?)
A városban mentünk egész normális tempóban és beszélgettünk, naná, hogy a futásról. Nagyjából a fordulónál kezdtünk begyorsulni és hamar azt vettük észre, hogy 4 perces tempóban futunk. Tibi mondott is 3:42 és 4:15 között mindenféle tempót, ami persze a terepviszonyok függvényében változott. Ezt végül olyan 18 percen át futottuk, de igazából senki se nézte pontosan, hogy mennyit futottunk meg lendületesre.
Így nagyjából Balunak is meglett a tervezett edzés, amit szerintem ő sejtett is, mert Tibi mellett mostanában úgy sem lehet könnyűt futni.
Az Árpád Hotel után aztán megálltunk és mindenki hazafelé vette az irányt.
Nem gondoltam volna, de jólesett a mai edzés még a gyors szakasszal együtt is. Ugyan érzem, hogy nem vagyok friss, de amíg fölfele nem jön addig jól visz a lábam.
Edzés után még végigcsináltam a komplett bokatornát és nyújtottam is egy sort.
 
Összesen 12km, 60 szint, 54:35

“Könnyű futás jóleső pörgős szakasszal” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.