20km – elején fájt a térdem

Egész nap éreztem a bal térdemet. Nem igazán fáj, de érzem és kicsit zavar is.
A futást eszembe se jutott lemondani, hisz már lassan egy hete próbálok valamit kezdeni ezzel az érzéssel és bár nem javult semmit, de azért futni tudtam vele.
Most is elindultam, hogy Tibiéktől kezdve Tibivel és Gerivel letudjam a mai 20km-t, de már az odafele úton elkezdett kicsit fájni a futástól és mikor már vagy 10 perce futottunk azon is elgondolkoztam, hogy vissza kellene fordulnom. Nem azért, mert nem tudok futni, hanem, hogy ne legyen rosszabb. Azért mentem tovább és szerencsére szép lassan múlni kezdett az érzés és kb. a táv felére szinte teljesen el is múlt. Most is volt egy kis szél, de közel sem olyan nagy, mint tegnap. No meg persze ma nem rohantunk annyira, leszámítva egy-két szakaszt, amikor meglódult valaki. Azért a visszafelében futottunk 4:20, 4:30 körüli tempót és az eleje se volt 5 perces közelében. A srácok megint marháskodtak, ami most kezdetben nem tudott feldobni, mert el voltam foglalva a térdemmel, de a futás második fele már tetszett. Egyrészt lefelé volt és némi hátszél, másrészt a térdem sem fájt már és ráadásul az ökörködést is értelmesebb beszélgetés váltotta fel.
Persze a plázába megint bekanyarodtunk és végigfutottunk mindhárom szinten. Ez csak azért nem volt égő, mert a pláza teljesen üres. Bolt alig van, vevő meg egy szál sem.
Innen hazáig aztán már nem volt sok hátra és én az induláshoz képest jókedvűen fejeztem be a futást.
Kezd újra jobban menni a futás, így csak a térdem zavar, de elkezdem rendszeresen Flectorral kenegetni és amikor csak tehetem nyújtani. Úgy érzem az segít.
 
Összesen 20km, 180 szint, 96:15

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.