Kutyasétáltatás Gántról

Munkából hazafelé Gánton álltam meg edzeni Piri néniéknél, hogy onnan Gyurikával fussunk egyet. Kicsit érzem, hogy kezdek besokallni és a jégen futástól a lábaim is érzem néha, így nem ragaszkodtam a mára betervezett keményebb edzésemhez.
Mindszentpuszta felé indultunk fel a hegyre és kezdetben kellett kicsit a jéggel küzdeni, de aztán a falu szélétől már lehetett a jeges havon futni. Innentől kaptunk még egy futótársat is, Lili-t a kutyát. Nem gondoltuk volna, de ez a méretre igen apró kutya letolta velünk a mai edzést. Végig ott loholt mellettünk, mögöttünk és csak az utolsó 1km-en kezdett lemaradozni.
A vadászház mellett elfutva mentünk egész a gerincig, majd azon jobbra és egy párhuzamos völgyben jöttünk le, majd átvágtunk a réten. Fent egész nagy hó van és persze többnyire fagyott a teteje. Igazi cipőgyilkos körülmények. Azért a várthoz képest egész jól lehetett haladni, sőt lefelé szerintem kifejezetten normális tempót sikerült futni.
 
Összesen 11km, 160 szint, 61:58

“Kutyasétáltatás Gántról” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. meg kell hogy védjem!
    képzeld vannak olvasói
    és képzeld vagyunk még zoltánok egypáran
    például én 🙂

  2. bár azt el tudom képzelni, azért nem ír, mert kényszerzubbonyban
    tombolva üvölt valamelyik pszihiátrián hogy
    TAVAAAAASZT!!!!!!!!!!!! 🙂

  3. Nemnem.
    A számítógép előtt ülve (magamban) üvöltöm: “Sok a munkaaaaa!”

    Türelem. Ma utólérem magam az edzésnaplóval. Mondjuk a szombati térképem valahol elhagytam, szóval agyonelemezve nem lesz a TTEV.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.