Kicsit nehezebben ment a váltakozó

Este a tervezett Rugógyár körre indultunk Tibivel és a program 4×10 perc lendületes volt benne, mint ezen a télen már többször. Már az elején éreztem, hogy nem vagyok valami jó állapotban, de Tibi is panaszkodott rendesen.
Az első 10 perc nem is esett jól, de mivel Tibi sem erőltette, így azért nem szakadtam szét a 4:12-es átlagtól. A másodikban aztán nem akartam, de elléptem Tibitől. Fokozatosan lemaradt, én meg kicsit erőltettem a dolgot. Nem tudom pontosan milyet futottam, de Tibinek lett 4:15-ös átlagtempó, így én 4 percesen belül lehettem, mert nagyon sokat kellett visszafutni érte a végén.
Itt elhatároztam, hogy a lefelében nem fogok ellépni Tibitől, minek eredményeképp egy már sokkal jobban eső kerek 4 perces tempójú és egy 3:55 tíz perc következett. No azért a végén már eléggé vártam, hogy hazaérjünk.
Igazából keringésre minden ok, de lábra kicsit fáradt vagyok és a futás első felében, mintha a csípőmnél nem akart volna rendesen mozogni a lábam, valamint a derekamat is éreztem. Gimnasztikázni kellene, de mostanában semmire sincs időm. Pedig jót tenne napi 1,5 óra nyújtás és erősítés a bokatornával kombinálva.
A lényeg, hogy megvan a mai edzés is. Nem volt tragikus és a jegesedő úton nem is sérültünk meg.
 
Összesen 20km, 180 szint, 88:47

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.