Eléééééég! Tavaszt akarok.

Mikor délután kiléptem a munkahelyemről nem elég, hogy már rég sötét volt, de még az eső is szakadt.
Gondoltam azért ennek is van pozitívuma, miszerint a jég elolvad, de pár 10 méter után, útban a kocsi felé vágódtam egy nagyot a jégen, ami igencsak megdöntötte ezt az elméletem. Tatabánya felé 40 km/h-val araszolva volt időm gondolkodni, de a gondolataim kimerültek abban, hogy "Eléééééég! Tavaszt akarok."
Persze jégen autózva -1 fokban és szakadó esőben nem voltak nagy várakozásaim a mai edzést illetően. Arra gondoltam, hogy majd kimegyünk Tibivel valami szántóföldre és ott a vizes havon csak tudunk majd edzeni. Kihagyni egy napot semmiképp sem akartam.
Aztán Tatabányán 2 fok fogadott és mire elindultunk az eső is elállt. A szokásos Ipari-Park futást nyomtuk le Tibivel és bár nem erőltettük egész jól haladtunk. Frissnek nem éreztem magam, de azért a végén még rátettem egy fél Dózsakert kört, így meglett a tervezett 15km és még csak rossz sem volt.
Azért jöhetne már a tavasz, mert ez az undorító idő nem jó semmire. Szerintem még a sífutók is szidják.
 
Összesen 15km, 40 szint, 65:46

“Eléééééég! Tavaszt akarok.” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Ne örülj! Te is ezzel szívsz.
    Vagy tán hagyod a fenébe az edzéseket?

    Amúgy amit belinkeltél az alapján lehet számítani rá, hogy legalább kicsit olvad az ami most van. A pénteki 0-5 és hétvége 2-7 fok már megtörheti a jeget.

  2. Hát ja, nem nagyon futok mostanában, ahogy írtam a listára is, még mindig nem teljesen OK a lábam és az időm is korlátozott úgy február közepéig. Tornatermikre járok, sífutottam, néha úszás vagy szobabicikli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.