Reggeli futás legallyazásban

Ma megint reggel mentem futni a szokásos hegyi körre. A változatosságot az adta, hogy az elmúlt napokban dolgoztak a favágók és olyan 500 méteren át az útra döntögették a fákat, pontosabban olyan 2-3 centi átmérőjű gallyakat. Ez baromi jó volt csak épp futni alig lehetett miatta, azt is ugrálva. Igazán jó kis legallyazást csináltak hát az útból, de remélem azért majd eszükbe jut eltakarítani is. Bár akkor meg a gépeikkel nyomják szét teljesen az utat és lesz nyomvályú évekig. Persze az egész környék szemetes lett, a köveken elnyomott cigarettacsikkek mindenfelé. Ezeket aligha fogják összeszedni.
Ilyenkor úgy gondolom, hogy ezek az emberek egyenesen rühellik az erdőt. Mi a francért nem vittek fel egy szemeteszsákot?
Az idők ennek megfelelően nem lettek túl jók. 11:34, illetve 19:28 alatt értem fel a tetőre. Nem esett különösebben jól, de azért élveztem, mert nagyon jó idő van. Hó már szinte alig van, az is csak az árkok alján és a fák árnyékában itt-ott.
Lefelé sem mentem gyorsan. Egyszerűen nem esett volna jól. Térdem szinte nem is érzem, úgyhogy azthiszem holnap elmegyek a Dobogókői hegyifutóra edzeni egyet.
 
Összesen 12km, 340 szint, 67:41

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.