Tóth Atával 20km

Eredeti terv szerint ma a Budai-hegyekben futottunk volna egy könnyű 90 percet, de aztán még tagnap este felhívott Tóth Ata, hogy nem futunk-e vele egy 90-100 percet.
Erre nem lehetett nemet mondani, hisz anno több ezer kilométert futottunk együtt, most meg már vagy 5 éve szinte semmit. Az egyetlen visszatartó erő az volt, hogy Ata reggel 6:30-as indulást akart, de ez nem tántorított el minket és Árpikával hajnalban el is indultunk a régről megszokott útvonalon Kispest felé, hogy szembetalálkozzunk Atával.
Együtt aztán egyenesen Péter-halom felé vettük az irányt, majd az erdőben tettünk egy hatalmas kört. Visszafelé pedig Atát majdnem Kispest széléig kísértük. A tempó nem volt valami nagy, de így korán reggel a tegnapi 24km-vel a lábamban nem is vágytam sokkal gyorsabbra. Kétszer kellett a föl-alá rohangálásom miatt utánuk futnom és a párszáz méteren magamra erőltetett 4 perces tempó nem esett túl jól.
A végén már a 3km hazafutás Árpikával végképp lassú lett, de mivel nem is terveztem ennyit futni ma ez már csak plusz volt.
Ata amúgy mit sem változott. Bár futás közben kevesebb lett a levegője és kicsit a futás felől a biciklizés felé terelődött a téma, azért unatkozni még most sem lehet mellette. Nem véletlen, hogy amíg együtt edzettünk nem voltak motivációs gondjaim és évekig nem hagytam ki edzést.
Tulajdonképpen a mai edzést nagyon élveztem, az meg külön jó, hogy reggel 8:30-ra már lezuhanyozva otthon voltam.
A táv a Gmaps-pedometer szerint 20,15 kili lett.
 
Összesen 20km, 105:23

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.