Hétköznap világosban, idén talán utoljára

Az elmúlt pár nap igen megterhelő volt munka szempontjából és tegnap már a futás is pokolian rosszul esett, így ma mindenképpen csak egy könnyűt akartam futni.
Felkaptam egy szerdai Bókay Kupa térképet és az erdőn át odafutottam, majd tettem egy kört a Glóriett lakótelepen, hogy aztán egy kis kitérővel visszafussak az erdőn át. Megfogtam vagy 7-8 pontot is, de azért az erdőben még igencsak óvatoskodtam a bokám miatt. Egyébként olyannyira jól van a bokám, hogy ha kellene simán indulhatnék a CSB-n.
Visszafelé még találkoztam egy csomó óvodással, aki valami óvodai program keretében éppen tájfutás szerű dolgot játszottak.
A végén még tettem egy kis kitérőt az utcán, hogy meglegyen 10km.
 
Összesen 10km, 49:25
 
Max. pulzus: 144
Átlag pulzus: 133
Megnyugvási: 40 (132/92)

“Hétköznap világosban, idén talán utoljára” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Ismerős volt a neved, megnéztem, h Te 27? évesen mennyiket futsz. Nagyon kevés, gondolom nem érsz rá, mert csak így érthető.

  2. Hát valahogy úgy. Erősen le van korlátozva az edzések mennyisége és minősége a lehetőségeim által.
    Persze azért többet is ki lehetne hozni ebből, de idén valahogy minden nyavaja összejött (Lyme kór, bokagondok, betegségek…).
    Következő szezonban 130 km körüli heteket tervezek alapozás közben és 100km körül versenyidőszakban. Ennél többet aligha fogok tudni összehozni.

  3. Nem bántani akar(ta)lak. Nem “találkoztunk” még, így gondolhatod édes mindegy nekem mennyit, és minőségben milyeneket futsz. Csupán érdekelt, ha válogatott (?) miket gyúr.Megnéztem,h én (mi) miket futottunk egy időszakban, és ennél lényegesen többet. Azért, ha úgy adódna kiváncsi lennék,h a Hárs hegyi kör(ök)ön, ami Saci idejében a felmérő volt mit birsz(tok). Ha jól emlékszem 3 körös volt a felmérőnk. Én azt szeretném, ha sikeresek lennénk, egyéniben és csapatban. Kívánok jó, és sérülésmentes munkát (edzést-versenyt).

  4. Ne az én edzéseim alapján ítéld meg a válogatottakat, mert én már nem vagyok kerettag és nem is igazán akarok már az lenni. 🙂
    2000-2002 környékén azért többet edzettem. Alapozás közben akkor még gyakran futottam heti 150 km fölött. Mások voltak a célok, több időm volt és még hittem abban, hogy nemzetközi szinten is vihetem valamire.

    Ehhez képest most mondhatni, hogy csak a magam kedvére edzgetek. Tájfutni ugyanis imádok és ezt akkor lehet igazán élvezni, ha fizikálisan is bírja az ember.

    Nem tudom pontosan mennyit eddz Kovács Ádám, vagy a többi válogatott, de most kezd kialakulni egy olyan fiatal és tehetséges csapat, akik fizikálisan is nagyon ott vannak. Ádám például idén futott 14:51-et 5000 méteren és mondhatni, hogy terepen még jobban megy neki. Szerintem a Hárs-hegyi körön sem vallana szégyent.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.