Vihar miatt éjszaka – Lendületes 8km

Már tegnap is győzködtem Árpikát, hogy menjünk a Kőhíd felé edzeni, mert visszafelé meg akartam állni a Gerely pályán futni valami gyorsabbat a salakon, de ma már szilárd elhatározásom volt, hogy ezt megteszem.
Délután aztán mikor indulni akartam baromi nagy vihar kezdődött és húztam vontam az indulást, ami végül elmaradt, mert sokáig esett. Este 9 is elmúlt mikor elindultam futni, de persze ekkor már teljesen sötét volt, így csak az utcákon futás jöhetett szóba. Régen volt egy kedvenc háztömbköröm, gondoltam azon rohangálok jópár kört és párat még meg is nyomok majd, ám az első körben rá kellett jöjjek, hogy itt nem lehet futni, mert olyan sok lámpa van kiégve.
Elindultam befelé a városba és egész jólesett a futás. Egyre toldozgattam a kört és egyszer csak Kispesten voltam és elkezdtem tolni a futást. Csak olyan jó lendületes tempót futottam és azt is folyamatosan vettem fel, de tetszett, hogy már 4 perces környékén, sőt később még azon belül is toltam. Elmentem a Wekerle-telepig és ott fordultam vissza, majd a Nagykőrösi út felöli vasúti átjárón jöttem vissz, hátulról kerülve a Havanna lakótelepet. Már majdnem a Bókay-kert sarkánál volt, mikor felhagytam a lendületessel és onnantól csak hazakocogtam. Így az egész futásból olyan 8km lehetett a lendületes. A 160-as pulzus felett töltött rész 28:36 lett, szóval egész kemény kis edzés lett, de a lendületes utolsó 1-2km-t leszámítva végig jólesett és még a vége se volt különösebben nehéz. Élveztem, hogy haladok, pörgött a lábam a könnyű cipőmben, ami nem is csoda, hisz egy hétig csak pihentem.
Összesen bő 13km lehetett az edzés, de pontosan nehéz lenne megmondani. Azt is csak tippelem, hogy a 8km lendületes 4 perces átlagtempónál jobb volt.
 
Összesen 13km, 56:01
 
Max. pulzus: 176
Átlag pulzus: 154
Megnyugvási: 37 (146/109)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.