Második nap – Szuadó

Örültem, hogy ma a töbrös részen lesz a verseny, de nem éreztem magamat valami frissnek már a bemelegítés alatt sem. Ráadásul Józsa Gábor indult mögöttem 3 perccel, szóval nem volt kétségem afelől, hogy ma is megfog.
A bemelegítés szűk 3km lett, de nem lett jobb tőle a mozgásom. Nyújtogattam egy sort, aztán nekiindultam a pályának.
Az egyest lassan, de biztosan fogtam, akárcsak a kettest. A hármasra egy kis kerülővel mentem. Eredetileg nem akartam megkerülni jobbról a töbröt, de a pontfogás így is simán ment és talán az útvonal se volt olyan rossz.

Hungária Kupa 2. nap - Térkép

Lefelé jövet a pontról aztán a bokám visszacsapódott és így kicsit sántikálva értem ki a dózerútra és fogtam rendben a pontot. Mivel nem volt jobb ötletem, így bevállaltam a zöldön átvágást és nem is volt végül olyan vészes, de innen a pontig alig bírtam felmászni. Már csodálkoztam, hogy hol van Józsa Gábor, de nem láttam sehol elmenni, így az is felmerült bennem, hogy kikerült valahol.
A hatos közel volt és nem rohantam, hanem még egy utolsó pillantást vetettem a következő átmenetre, amit már a pálya eleje óta nézegettem és nem voltam miatta boldog. Úgy döntöttem elkerülhetetlen a nagy mászás, így bevállaltam nagyjából egyenesen az átmenetet. Ugyan a fölfelékbe igencsak bele kellett gyalogolnom, de azthiszem nem választottam rosszul és megérte erre menni. A pontot is simán fogtam, így minden rendben volt leszámítva azt, hogy pokolian szenvedtem a futástól, nagyon nem ment. A következő 3 átmenetet is hiba nélkül fogtam, bár nem voltam valami bátor és elég sokat térképeztem. A frissítőtől támadva simán lett meg a 11-es pont is, majd a bozótfoltot felülről kerülve a 12-es is. A 13-as pont nagyon egyszerű volt, hisz az ösvényről lehetett fogni a pontot. Bármilyen fura, de eddig semmit nem hibáztam a pályában, mégsem éreztem úgy, hogy jól állok. Igazam is volt, mert nagyon lassan haladtam.
A 14-es pontra se vétettem nagy hibát, csak meglátogattam a pont alatti vizesgödröt, ezáltal veszítve pár méter szintet. (hiba: 0:10)
Itt megint léptem egy rosszat, amitől nem kezdtem gyorsabban futni. Sajnos ma az egész pályán enerváltan mozogtam és a bokám is billegett rendesen. Hiba nélkül, de lassan fogtam a 15-ös pontot, majd a 16-os is egyből meglett. A 17-es pont se volt nehéz, de elbizonytalanodtam előtte és így lassan fogtam a pontot. (hiba: 0:10)
A 18-as pont megint csont nélkül jött, majd jött az oldalban futás a 19-re, amit lassan, de hiba nélkül csináltam meg. Kicsit túl óvatosan kerültem a következőre a töbröt és túlságosan fentről fogtam a pontot. Megkockáztatom jobb lett volna a másik irányból kerülni a töbröt, de legalábbis biztos nem kellett volna ilyen magasról fogni a pontot. (hiba: 0:20)
A 21-es pontra menet már nagyon vártam mikor érek fel a gerincre, így bőven idő előtt kihúztam az ösvényre pedig nem akartam. Ez nem volt gond, de nem bírtam felfelé futni, majd a pont előtt még bizonytalankodtam is egy sort. (hiba: 0:10)
A bizonytalanság megmaradt a 22-es pontra menet is. Előbb azt hittem sokkal később keresztezem a nagy utat, így meglepett, hogy kiértem a kis ösvényre. Átterveztem az útvonalam és körbementem az ösvényen, ám azon lefelé nem tudtam a térképet nézni, mert a bokám miatt a földet figyeltem végig. Már egy töbörsorral korábban azt hittem a pontnál vagyok, de végül mentem tovább és rendben fogtam a pontot. Sokkal gyorsabban lehetett volna itt futni, ha rendesen tudtam volna nyomni. (hiba: 0:20)
Innentől a célig aztán már nem lehetett hibázni és nem is tettem, így viszonylag kevés hibával, de a futás miatt nem túl jó idővel fejeztem be a versenyt.
Összes hibám 1:10 volt, ami nagyon jónak mondható, ám a futás pocsékul ment és a bokám sem volt az igazi, így ma is ronggyá vertek.
Azthiszem innentől új célom is van, mégpedig beférni a 45 perces időkiegyenlítésbe.
 
Összesen 14km, 500 szint, 90:02
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.