Árpikával nagyon lassan

Ma úgy alakult, hogy újra Lőrincen futottam. Megvártam Árpikát és este 8-kor vele indultam futni. 10km-t terveztem, de hamar kiderült, hogy Árpika csak egy hatost akar futni, ráadásul igen fáradtan mozgott, így a tempó is nagyon gyenge volt, néhol már zavaróan. Ezt éreztem is, de a pulzusomon is láttam, hisz többször ment le 130 alá. Tettünk egy kört, ami végül 7km lett volna és én ezt egészítettem ki egyedül még egy jó 3km-el.
Közben egy helyen megmértem kézzel is a pulzusomat, mert mostanában meglepően alacsony értékeket mutat az óra, de kézzel még egy kicsivel kevesebbet is mértem, mint amit az óra mutatott.
Nem tudom miért ilyen alacsony a pulzusom, talán a múlt heti terhelés hozta ki ezt a szervezetemből, de mindenesetre nem hiszem, hogy az alacsony pulzus gond lenne. Főleg, ha fel tudnám nyomni ugyanúgy 180 körülre, mint korábban.
Egész jól mozgott a lábam egyébként futás közben, néhol kifejezetten élveztem a futást ebben a könnyű tempóban.
Holnaptól Thermenland Open. Első napot mindenképpen szeretném keményen megfutni és minimum 900 pont fölötti világranglista pontot szerezni, aztán a második napon már azzal is elégedett lennék, ha rendes tempóban végig tudnám futni a 17km-es pályát. Ezek most nem nagy célok, de már nem merek bátrabban célozni. Tavaly, vagy alapozás végén biztos 2 darab 1000 pont fölötti futást tűztem volna ki célul, de ez most túl merész lenne.
 
Összesen 10km, 48:13
 
Max. pulzus: 146
Átlag pulzus: 132
Megnyugvási: 52 (140/88)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.